Moda
Bebe Rexha na reviji Victoria's Secret nastupala u kreaciji Juraja Zigmana
INB /WENN/PIXSELL

Publiku najspektakularnijeg modnog showa na svijetu ove je godine zabavljala pjevačica Bebe Rexha u kreaciji poznatog hrvatskog dizajnera

Nema kraja modnim uspjesima Juraja Zigmana, zaključit će mnogi nakon vijesti da je dizajnerov dizajn osvanuo na reviji Victoria's Secret. Sve poznatije ime svjetske glazbene scene, američka pjevačica albanskih korijena Bebe Rexha, tijekom nastupa Anđelica izvodila je svoje hitove odjevena u kreaciji koji je hrvatski dizajner kreirao posebno za nju. Ovo nije prva suradnja Bebe Rexhe i Zigmana, koji je do sada odjenuo i zvijezde kao što su Nicki Minaj, Fergie i članice grupe Little Mix.    

(FOTO: Instagram/zigman_official)

"Iznimno sam ponosan na dosadašnje projekte jer je u njih uloženo puno rada, truda i želje da rezultati budu ne samo oku ugodni, nego i da potaknu pozitivnu energiju i inspiriraju na što bolji show. Kada podvučem crtu sretan sam što mogu reći da je ova godina bila iznimno uspješna a uskoro nas očekuje i dugo planirana samostalna revija u Rijeci, za koju se nadam da će na najbolji način sumirati sve što smo do sada postigli“, poručio je Juraj Zigman.

(FOTO: Hahn Lionel/ABACA/PIXSELL)

Najavljena revija održat će se 10. prosinca u Guvernerovoj palači u Rijeci

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!