Promo
Mario Valentić otkrio da jako voli kuhanje i kako očistiti organizam od pretjeranog jela i pića tijekom blagdana

Suvremeni muškarac ne poznaje podjelu na muške i ženske poslove. Istaknuo je to Mario Valentić u Tehno-Agramu, novootvorenom prodajno-servisnom centru kućanskih uređaja Electrolux

U Tehno-Agramu, novootvorenom prodajno-servisnom centru kućanskih uređaja Electrolux, predstavljeni blender Explore 7 i usisavač Pure F9. Mario Valentić otkrio je strast prema kuhanju te priznao da mu ni ostali poslovi po kući nisu mrski.

Predstavljajući blender Explore 7 i usisavač Pure F9 tvrtke Electrolux popularni je fitness trener otkrio kako jako voli kuhanje te da mu najteže pada peglanje.

Mario Valentić blender smatra jednim od najvažnijih uređaja u kući. Koristi ga za pripremu juha, krema i slastica, no najviše za smoothije. Upravo te napitke preporučuje svima za čišćenje organizma od pretjeranog jela i pića tijekom blagdana.

Kako bi nutrijenti bili što bolje i dulje očuvani, blender Explore 7 radi pod blagim kutom. Zato nosi nadimak Pisa. Programiranje omogućuje jednostavan izbor željene funkcije – od drobljenja namirnica do pripreme juhe.

Pure F9 štapni je baterijski usisavač koji usisavanje čini lakšim i ugodnijim. Male je težine i jednostavan za upravljanje. Ergonomski je oblikovan, pa se, među ostalim, teleskopska cijev prilagođava visini korisnika. Sa samo jednim punjenjem baterije moguće je očistiti cijeli stan.

Josip Pavlović, direktor Tehno-Agrama

Mario Valentić kazao je kako će njegove pripreme za nadolazeće blagdane teći kao smoothie – polako i opušteno: „Nastojat ću kupiti darove za sinove prije velikih gužvi. Stariji je još uvijek u čaroliji Djeda Mraza, a mlađemu će ovo biti prvi Božić. Kitit ćemo bor, slušati „Last Christmas“ Georgea Michaela, a možda napravim i neki kolač.“

Da je Valentić savršen spoj s novim Electrolux uređajima, uvjerile su se Mirjana Mikulec, Petra Kurtela, Vanda Winter, Mirna Medaković Stepinac, Mada Peršić, Sarah Josipović i Suzy Josipović Redžepagić.

Mirjana Mikulec

 Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!