Promo
Heineken za svako doba dana - sada možeš

Trenuci u danu u kojima bi ti baš dobro došlo pivo vrlo često su trenuci u kojima ga ne možeš popiti. Zahvaljujući Heinekenu, u okusu piva sada možeš uživati u bilo koje doba dana i pritom se ponašati odgovorno

Nakon ručka na stolu te obično dočeka hrpa posla od koje ne vidiš kolegu ispred sebe. Radni dan će biti dug, rokovi su kratki i umjesto treće kave želiš otvoriti pivo. Naravno, nećeš to napraviti zato što bi te šefica čudno pogledala, priznajemo - opravdano. Na odlasku s posla dogovor za pivo s kolegama propada jer svi žure kući, uključujući i tebe. Radne dane bez pravog trenutka za popiti pivo u Heinekenu su odlučili zauvijek staviti na led.

Vodeći svjetski pivski brend Heineken predobar je da bismo uživanje u njemu uvijek ostavljali za kasnije, i upravo nam zato stiže verzija za svako doba dana. Heineken 0.0 ne samo da je bez alkohola, već omogućava ispijanje piva s kolegama prije završetka radnog vremena. Odsad, kad god se nađeš na maratonskom važnom sastanku ili višesatnoj poslovnoj prezentaciji, možeš bez brige otvoriti pivo, nazdraviti s kolegama i napraviti osvježavajuću radnu pauzu.

Upravo se čita

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Degustacijski primjerci dijelit će se u veljači u poslovnim zonama Zagreba. Točnije, Heineken 0.0 moći ćeš probati u blizini Eurotowera, Radničke, kod Plaza centra, VMD-a u Strojarskoj i Sky officea. Svrati prije, tijekom posla ili kad ti radni dan završi, besplatno probaj Heineken 0.0 i budi među prvima koji će svojim kolegama i šefovima reći da je okus izvanredan i da konačno imamo pivo koje je ok piti u uredu. 

Heineken 0.0. Sada možeš

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!