Ostani doma
Promo
Germania donirala svježe voće i sokove liječnicima i medicinskom osoblju u Vinkovcima i Zadru
Promo

"Hvala što mislite na nas", poručuju djelatnici bolnica koje su u proteklih dva tjedna obišli aktivisti tvrtke Germania Sport.

Nakon Osijeka, Rijeke, Čakovca, Bjelovara, Splita i Zagreba, tvrtka Germania Sport nastavlja pomagati, donacijama u Vinkovcima i Zadru.

(FOTO: Promo) 

Upravo se čita

Riječ je o velikoj akciji tvrtke Germania Sport, usmjerenoj ka liječnicima i medicinskom osoblju u hrvatskim bolnicama koje se bore sa pandemijom virusa COVID-19, a kojima Germania donira svježe voće hrvatskih OPG-ova te vitaminske sokove za olakšanje u njihovom radu.

Akcija je nastavak društveno odgovornih aktivnosti nakon prvobitnih donacija u 9 hrvatskih bolnica kojima je Germania donirala ukupno 400.000kn.

„Liječnici i medicinsko osoblje stoje na prvoj liniji obrane protiv ovog virusa koji nam je svima promijenio živote, svjesni smo njihovih vanrednih napora i želimo im na neki način olakšati njihov posao. Osim što pomažu, ovi ljudi riskiraju vlastito zdravlje, pa smo im ovim putem htjeli poslati nedvosmislenu poruku da mislimo na njih. Od početka smo uključeni u borbu protiv koronavirusa i nastavit ćemo i dalje pomagati cjelokupni sustav. Heroji su svuda među nama i ovim putem im želimo zahvaliti i barem kratko uljepšati dan“, poruka je Germanije.

Donaciju je ispred Županijske bolnice u Vinkovcima primila gospođa Ana Horvatović, a donaciju su uručili Mario Hodak i Nemanja Erceg.

(FOTO: Promo)

Nakon Vinkovaca, Germania se zaputila u Opću bolnicu Zadar gdje su djelatnici Tomislav Miliša i Iva Krajina održali donacija voća i vitaminskih sokova za sve liječnike i osoblje OB Zadar.

Svjesna ozbiljnosti situacije u kojoj se cijela zemlja nalazi, ovom gestom Germania želi prenijeti poruku svim medicinskim djelatnicima da nisu sami, a istovremeno pomažući hrvatskim poljoprivrednicima.

Preporučujemo ti još sadržaja

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!