Ostani doma
Promo
Tjedan ljepote 2021: Vrhunski tretmani lica i tijela po cijeni od samo 100 kuna
Promo

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske, koje okuplja stručnjake s višegodišnjim iskustvom iz područja kozmetologije, tradicionalno osmu godinu za redu organizira „Tjedan ljepote“ koji će se održati u periodu od 08.02. do 14.02.2021.u kozmetičkim salonima diljem Hrvatske.

Tijekom trajanja ove manifestacije i ujedno najljepšeg tjedna u godini, saloni koji sudjeluju nudit će različite kozmetičke i beauty tretmane po fiksnoj cijeni u iznosu od 100 kuna, a čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća.

Svi saloni koji žele biti dio ove najljepše nacionalne manifestacije mogu se prijaviti putem ONLINE PRIJAVNICE.

(FOTO: Promo) 

Humanitarna strana najljepšeg tjedna

Najljepši tjedan u godini „Tjedan ljepote“ ima i svoju humanitarnu stranu jer se dio sredstava uvijek donira u humanitarne svrhe. Ovo, osmo izdanje, „Tjedna ljepote“ dio sredstava donirat će udruzi „RTL pomaže djeci“ jer na taj način zajedničkim snagama pomažemo onima kojima je to najpotrebnije – djeci.

Stoga, ne propustite odlazak u kozmetički salon u najljepšem tjednu u godini, isprobajte tretman koji vam je već neko vrijeme na popisu želja jer na taj način podržavate i humanitarni cilj ove manifestacije!

Za vrijeme trajanja Tjedna ljepote je i dan zaljubljenih – Valentinovo pa ova manifestacija dođe kao i savršeno rješenje za poklon dragoj osobi.

Popis gradova i salona možete pronaći na službenoj internetskoj stranici Tjedan ljepote: tjedan-ljepote.hr kao i na društvenim mrežama.

(FOTO: Promo)

Pratite nas na Facebooku i Instagramu gdje se redovito objavljuju najnovije informacije vezane uz „Tjedan ljepote“.

Preporučujemo ti još sadržaja

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!