Ostani doma
Promo
Nadoknadite ono što vašem organizmu nedostaje uz AQUARIUS WATER+
Promo

Intenzivni životni tempo ponekad nam ne ostavi dovoljno vremena za kvalitetnu brigu o sebi. Uz pravilnu prehranu, fizičku aktivnosti te kvalitetan san, iznimno je važna hidratacija. Uz hidrataciju, funkcionalne vode mogu nam pomoći i pri unosu vrijednih nutrijenata.

Aquarius water+ je novi proizvod Coca-Cole u kategoriji funkcionalne hidratacije koji osvježava tijelo i um jer nadoknađuje minerale koje gubimo svakodnevno. 

Niske energetske vrijednosti s osvježavajućim laganim okusom, dodanim mineralima i s malo kalorija, predstavljaju idealno rješenje za ubrzan tempo života. 

(FOTO: Promo) 

Aquarius voda je odličan saveznik u reguliranju razine cinka i magnezija koji su nam iznimno važni. Samo jedna bočica Aquarius Water+ zadovoljava čak 30 posto dnevnih potreba za unosom minerala cink ili magnezij, sadrži prirodne arome i sa samo 14 kalorija na 100 mililitara izvrstan je odabir i za sve koji vode računa o prehrani.

Ne zaboravimo, cink doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava dok magnezij doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti organizma. Želimo iskoristiti proljeće i izbjeći proljetni umor? Potražite Aquarius u dva osvježavajuća okusa: Limun Cink i Crvena Naranča Magnezij. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!