Ostani doma
Roditeljstvo
Potraga za srećom: ova obitelj odriče se svega kako bi putovala svijetom s djecom
Instagram/ourventurebeyond

Jeste li ikad poželjeli prodati sve i otići, ali nikad niste? Ova mlada obitelj upravo to će učiniti

Dan i Poppy Jackson, mladi par koji živi u Kentu (zasad), odlučili su slijediti svoje snove i krenuti na put oko svijeta.

S njima idu i njihova trogodišnja kći Taormina i jednogodišnji sin Wolfie. Objasnili su da žele 'školovati svoju djece kroz putovanje svijetom' radije nego im pružiti formalno obrazovanje.

 

U intervjuu za KentLive, Dan i Poppy otkrili su da kreću u kolovozu i počinju putovanje iz Isanda, prve zemlje koju je izabrala njihova kći Taormina. 

Kako bi financirali putovanje, obitelj je odlučila prodati svoj udio u električnom poslovanju i prodati svu preostalu imovinu. Zadržat će samo kuću s pet soba i davati ju u najam, te se nadaju da će moći zaraditi i od dokumentiranja svoje avanture na društvenim mrežama. 

 

To je odvažna odluka, a Poppy kaže da su je donijeli djelomično pod utjecajem odluke da postanu vegani:

"Kad smo postali vegani, počeli smo preispitivati mnoge stvari u životu koje su nam bile 'servirane', da tako kažemo, a pitanje koje je cijelo vrijeme zujalo u našoj glavi bilo je putovanje s punim radnim vremenom. Ali bilo je potrebno neko vrijeme da povjerujemo da je to mogućnost, a to smo učinili polaganim uklanjanjem misli o potrebi sigurnosti i stabilnosti."

Dan je objasnio da su posljednjih osam godina svog života podizali i razvijali posao i živjeli kroz "opću rutinu". "Dosta nam je", rekao je, "a mi samo želimo ići na uzbudljivo putovanje zajedno kao obitelj."

Ta odluka je potraga za srećom. Poppy se borila s anksioznošću i depresijom godinama, a uvijek je imala osjećaj da je u duši nomad. "Imala sam osjećaj da puno mojih problema s mentalnim zdravljem leži u dnevnoj rutini i rađenju stvari koje društvo očekuje od mene." Ova mlada obitelj odlučila je napraviti nešto što oni žele, a ne što drugi misle da bi oni trebali željeti, i kreće u avanturu života koju možete pratiti na njihovom YouTube kanala i Instagram.

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!