Ostani doma
Roditeljstvo
Nije mu se sviđalo što mu tata maše kad odlazi u školu, pa ga je zamolio da to ne radi....koja greška!
waveatthebus.blogspot.com

Rain je zamolio mamu da kaže tati da mu ne maše kad odlazi školskim autobusom jer mu je neugodno. Možda to nije bio najpametniji potez...

Instagram/therealburrmartin Tata se izruguje selfiejima svoje kćeri - a mi plačemo od smijeha

Sigurno ćete se sjetiti kakvi ste vi bili s 16 godina: iako ste voljeli svoje roditelje, znali su vas osramotiti pred prijateljima...i nepoznatim ljudima. Bar je to tako izgledalo u vašim očima. Kad si tinejdžer, sve drugačije izgleda.

Rain Price iz američke savezne države Utah nije iznimka. Na početku drugog razreda srednje škole prvi put se vozio školskim autobusom i, na njegov užas, tata Dale mu je mahnuo na odlasku. Rain je zamolio mamu Rochelle da kaže Dale u da to ne radi ponovno jer mu je neugodno. Možda to nije bio najpametniji potez...

Sljedeće jutro, Dale ne samo da mu je mahao već je obukao i kostim. Ali ne samo jednom. Dale je to radio svako jutro i nije preskočio niti jedan od 170 školskih dana.

"Prvi dan kad je to napravio, bio sam šokiran. Ne želiš vidjeti tatu u vjenčanici kako ti maše dok odlaziš sa školskim autobusom", rekao je Rain za Metro. Dale je postao poznat kao "Tata koji maše busu" jer je izlazio u najsmješnijim kombinacijama tijekom školske godine.

Rekao je da je tijekom cijele godine potrošio samo oko 50 $ i većinom je posuđivao stvari od susjeda i prijatelja. Kako bi obitelj mogla podijeliti Daleovu kretivnost s ostatkom svijeta, Rochelle je počela pisati blog na kojem je objavljivala sve njegove kombinacije.

Rain sada ima 19 godina i služi kao crkveni misionar u Liberiji, ali mi i dalje možete uživati u Daleovim kombinacijama.

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!