Roditeljstvo
Kakva će biti djeca rođena u kineskoj godini Svinje?
www.pixabay.com

Godina Svinje počinje 5. veljače ove godine i traje do 24. siječnja 2020.

Ako očekujete dijete u 2019. godini, nema sumnje da ste već uzbuđeni zbog njegovog dolaska. Pročitajte kakav će karakter imati vaša beba, ali i zašto je ovo dobra godina za rođenje djeteta u obitelji. Portal KarmaWeather donosi detaljnu analizu.

Bebe rođenje 2019. godine su Svinje prema kineskoj astrologiji, a one su "robusne, flegmatične i inteligentne". Dobra vijest za roditelje je da će neće imati problema u odgajanju djeteta zbog toga što "djeca rođena u znaku Svinje uvijek slušaju svoje roditelje jer osjećaju duboku ljubav prema onima koji su ga rodili". 

Sretno, hrabro i nezahtjevno dijete

"Dijete rođeno u znaku Svinje je sretno, hrabro, radosno, nezahtjevno, lijepo, strpljivo, otporno, vješto u organizaciji i ima sposobnost svima da se svima svidi", piše na stranici thechinesezodiac.org.

Vezana vijest

Važno pitanjeKoji su izazovi roditeljstva u modernom društvu?

Popis pozitvnih osobina ove djece ne završava tu. Za njih se također kaže da su intelektualno nadareni. "Ova djeca sklona su razvijati svoju inteligenciju, uvijek žele znati više, čitati i imaju velike šanse da postanu pravi intelektualci kad odrastu. Uvijek će težiti višem, a većinu vremena se ispunjavati svoje planove", dalje objašnjavaju.

Kao roditelji ovog djeteta, znajte da ćete ga stalno morati uvjeravati u vašu ljubav. Prilično su naivni i možda previše vjeruju ljudima.

Vole jesti i puni su energije

"Dijete rođeno u ovom znaku voli jesti kao što pokazuje životinja koja ga predstavlja. Pun je energije i može biti jako zainteresiran za sport", navode dalje. Sigurno ćete moći uživati u aktivnostima na otvorenom sa svojim mališanom. Dijete će uživati u prijateljstvima i uvijek će biti tu za prijatelja u nevolji.

Prednosti: osjetljivi, altruistični, vjerodostojni, ugodni
Nedostaci: ponekad su pretjerano pesimistični, idu vrlo brzo iz jedne krajnosti u drugu i lako se mogu pretvoriti u snobove.

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!