Roditeljstvo
Uskoro će postati tata i traži pomoć: 'Supruga ne prestaje plakati otkad je saznala da ćemo dobiti sina'
www.profimedia.hr

"Još uvijek plače kada netko spomene bebu", tvrdi muškarac

Mladi budući tata na društvenoj je mreži zatražio pomoć zbog neutješne supruge nakon što je par saznao da će dobiti sina.

Korisnik Reddita, 24-godišnji muškarac, otkrio je da se njegova partnerica silno nadala djevojčici prije nego što su dogurali do dvadesetog tjedna kada su otkrili spol. Međutim, čak se i on šokirao reakcijom svoje supruge koja je, kako tvrdi, briznula u plač kod liječnika, a već tjednima se nije smirila. 

Prenosi da je bilo "vrlo jasno od samog početka da želi kćer, a čak se šalila da će dijete 'poslati natrag' ako je dječak.

"Sve su se šale činile kao prava zafrkancija i samo sam mislio da će se predomisliti ako je dječak", tvrdi 24-godišnjak. "Otišli smo na ultrazvuk u dvadesetom tjednu i bili smo izuzetno uzbuđeni i nervozni. Mene nije opterećivao spol, ali moja žena je plakala od uzbuđenja i tvrdila da ima osjećaj da je djevojčica."

(FOTO: Pexels)

Međutim, kada im je liječnik otkrio da će dobiti sina, njezino se raspoloženje odmah srozalo. Budući otac tvrdi da je znao da će biti razočarana, a dramatičnu reakciju pripisao je trudnoći. No, nastavila je plakati cijeli dan pa čak i 4 tjedna nakon što su saznali spol. 

"Još uvijek plače kada netko spomene bebu", prenosi. Razočarana mama odbija razgovarati o bilo čemu povezanom s trudnoćom ili djetetom. 

"Prošlo je mjesec dana i počinje me to sve frustrirati. Radi se o velikom pretjerivanju i rekao sam joj da se mora s tim pomiriti jer se spol neće promijeniti. Rasplakala se i nazvala me 'kretenom.'

Mnogi su stali na njegovu stranu i oštro kritizirali ponašanje supruge. Nekolicina se složila da je njezina reakcija potpuno neopravdana. Međutim, neki su pokušali udijeliti savjet i razumjeti buduću mamu.

"Ovo je čista depresija u trudnoći. Postparumska depresija dobiva puno pažnje, ali depresija u samoj trudnoći je jednako važna. Treba joj pomoći savjetovanjem ili lijekovima", zaključio je jedan korisnik.

"Pomozite joj. Sumnjam da je ovo uopće povezano s činjenicom da će dobiti sina, a više s tim da gubi kontrolu nad svime", komentirala je jedna majka.

 Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!