Ostani doma
Roditeljstvo / Bebe
Otac spasio život kćerkici i poručio svim roditeljima: 'Vjerujte svom instinktu'
Thinkstock

'Želim reći svim roditeljima da idu liječniku ako su zabrinuti za zdravlje svog djeteta. Malo je nedostajalo da ne učinim ništa u strahu da ću ispasti glup...ali moja reakcija spasila je njezin život', kazao je Stu

Muškarac iz Lancashirea spasio je život jednomjesečnoj kćerkici jer je poslušao svoj instinkt. Kaže, malo je nedostajalo da ne poduzme ništa...

"Znao sam da sve bebe plaču. Nisam glup... Mogao sam ne reagirati, u strahu da će mi liječnici reći da pretjerujem. No, radije ću ispasti idiot, nego ugroziti život svoju kćeri. Moja reakcija spasila je njezin život", rekao je Stu Bonsall koji je primjetio da njegova tada jednomjesečna curica plače drugačije, i da nešto nije u redu. Odmah su je on i supruga odvezli u bolnicu gdje su liječnici napravili pretrage i otkrili da malena Megan ima težak oblik sepse.

 

"Liječnici su nam rekli da je Megan ozbiljno bolesna i stavili je u induciranu komu. To je bilo zastrašujuće", nastavio je 45-godišnjak. "Potom su nam rekli da je voze u Dječju bolnicu u Manchesteru, a mi smo sjeli u naš automobil i pratili vozilo hitne pomoći. Mislio sam da će umrijeti prije, nego stigne tamo", otkrio je zaprepašteni otac.

U Manchesteru su joj liječnici dijagnosticirali težak oblik sepse za koji ni dan danas, tri godine kasnije, nitko ne zna uzrok. "Od svih tih lijekova koje su joj davali u bolnici, naša djevojčica je toliko natekla i bilo nam je teško gledati je. Samo smo čekali da ozdravi. Terapija je djelovala i nakon sedam dana, Megan je puštena kući", dodao je otac. 

"Želim reći svim roditeljima da idu liječniku ako su zabrinuti za zdravlje svog djeteta. Da reagiraju na svaku sumnju. Malo je nedostajalo da ne učinim ništa u strahu da ću ispasti glup...ali moja reakcija spasila je njezin život", zaključio je Stu. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!