Ostani doma
Roditeljstvo / Bebe
Rođena djevojčica čiji je tata poginuo prije dvije i pol godine
Thinkstock

Supruga pokojnog policajca zaražila je liječnike da sačuvaju sjeme njezina muža kako bi jednoga dana mogla roditi njihovo dijete

U bolnici u New Yorku u utorak je rođena djevojčica čiji je tata poginuo na dužnosti prije dvije i pol godine. Policajac Wenjian Liu ubijen je u prosincu 2014. dok je patrolirao s kolegom ulicama New Yorka.

Te noći, dok su obitelj i prijatelji tugovali za mladim policajcem, njegova supruga razmišljala je o planovima koje su njih dvoje imali. Tek su se bili vjenčali i planirali su dijete. Odlučila je uzeti sudbinu u svoje ruke od liječnika je zatražila da sačuvaju spermu njezinog pokojnog muža kako bi jednog dana mogla roditi njihovo dijete.

(FOTO: nypdnews.com)

Taj dan je stigao i u njujorškoj bolnici je prije dva dana rođena malena Angelina. Kolege njezina pokojnog oca na stranici njujorške policije objavili su fotgrafiju Angeline i njezine mame, na kojoj djevojčica nosi policijsku kapicu.

"Nedugo nakon noći u kojoj mi je poginu suprug, sanjala sam kako u naručju drži našu kćer", kazala je Sanny Liu. "Ostala sam trudna pomoću in-vitro oplodnje. Odmah sam rekla mojim prijateljima da nosim djevojčicu. Nisu mi vjerovali, ali bila sam u pravu", kazala je Sanny Liu.  

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!