Ostani doma
Roditeljstvo / Bebe
Kolica koja imaju sve što će vam ikada trebati za prijevoz vašeg djeteta
Thinkstock

Biranje kolica za bebu na putu nije nimalo jednostavan zadatak. Što je to trio sistem? Što je duo sistem? Da li kupiti sjedalicu s kolicima ili odvojeno?

A kišobran kolica? Ponekad se može učiniti da ste  krenuli u kupovinu neke svemirske letjelice, iako je u pitanju "samo” prijevozno sredstvo vašeg novog člana obitelji. Ipak, mnogo je razloga zbog kojih ovoj kupovini treba pristupiti ozbiljno i studiozno.

Prije svega, kvaliteta je važan faktor. Vaša beba će, pogotovo u prvim mjesecima života, provoditi dosta vremena u kolicima i važno je da ona ispunjavaju određene kriterije, ako ne i sve. Tako za buduće roditelje koji od kolica žele sve, upravo britanski iCandy Strawberry 2 višenamjenski sustav ima baš sve to. Izuzetna funkcionalnost i nevjerojatan stil ono su što dječja kolica iCandy Strawberry čini toliko posebnim.

Praktičnost ovog iCandy modela leži u jednostavnom sklapanju s pričvršćenim sjedećim dijelom i značajkom MEMORY za automatsko rasklapanje u posljednji korišteni položaj. Jednoručno sklapanje STEP AND STAND FOLD ujedno je i prijavljena inovacija tvrtke iCandy. S jedinstvenim učinkovitim značajkama i elegantnim paletama boja, iCandy Strawberry 2 ima sve što će vam ikada trebati za prijevoz vašeg djeteta

iCandy Strawberry 2 –  i više od kolica

U Strawberry 2 paketu osim košare i sportskog dijela dolaze čak i i adapteri za prvu dječju autosjedalicu. Stručnjaci za sigurnost savjetuju da se autosjedalica kupuje odvojeno od kolica i to s posebnom pažnjom jer treba provjeriti da li pristaje vozilu u kojem će se voziti budući mali putnik. Zato Strawberry 2 dolazi kao paket 2u1, a priloženi MaxiCosi adapteri osiguravaju kompatibilnost s brojnim modelima sjedalica i lako postavljanje autosjedalice koju ćete pomno odabrati. Ova lagana kolica za  imaju kompaktnu nosivu košaru koja je pogodna za trajno spavanje preko noći i idealna je dok vaša beba ne krene sjediti bez pomoći.

Ručka se namješta u pet položaja po visini od 95 cm do 106 cm. Sjedeći dio namješta se u 3 položaja nagiba bilo da je okrenut prema naprijed ili prema natrag. Inovativna košara, kompaktna kada je sklopljena, pozicionirana je bliže roditelju što omogućuje veću interakciju u ranim mjesecima. S velikom košaricom za kupnju i samostojećom šasijom, Strawberry 2 je praktično i učinkovito rješenje koje će vam pružati podršku gdje god se nalazili, sa svime što radite. Uz širok izbor boja, Strawberry 2 košara se koristi do vremena kada će beba moći sjediti bez pomoći ili težiti 9 kg. Također je sigurna za trajno spavanje preko noći za slučaj da vas posjete prijatelji ili obitelj. Dolazi kompletno s podstavljenim pjenastim madracem (obloga kojeg se može ukloniti i prati) Sjedeći dio prikladan za dijete od 6 mjeseci starosti, te koji može nositi maksimalnu težinu od 25 kg. Niskoprofilne, otporne stražnje gume koje se ne mogu probušiti. 

Sigurnost i prilagodba s autosjedalicama

Testirana sigurnost i certifikacija u skladu s BS EN 1888: 2012 za sustav prijevoza i BS EN 1466: 2044 + A1 2007 za košaru za Veliku Britaniju i EU. Sve tkanine, pjene i punjenja testirani su u skladu s Odredbama za otpornost namještaja na požar (sigurnost) i njihovim dopunama. Lagana aluminijska šasija otporna na koroziju teži samo 8 kg (sa svim kotačima i košarom za stvari). Strawberry kolica dolaze u varijanti s crnim ili kromiranim podvozjem.

Na dječja kolica iCandy Strawberry pomoću adaptera lako se mogu postaviti brojni modeli autosjedalica Maxi-Cosi Cabrio Fix, Maxi-Cosi Pebble, BeSafe iZi Go, BeSafe iZi Go Modular, Kiddy Evo Lunafix, Kiddy Evolution Pro 2, Cybex Aton Q, Cybex Cloud Q, Joie iGemm, Nuna Pipa, Recaro Privia, Evoluna i-size. Uključeni adapteri za autosjedalicu, obloga sjedišta i zaštitni jastučići u boji kolica, te kišna navlaka koja potpuno prekriva dječja kolica i košaru. Univerzalna zaštitna prečka za dječja kolica i košaru. Doživotno jamstvo u slučaju on-line registracije proizvoda. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!