Ostani doma
Roditeljstvo / Bebe
Mama upozorava: 'Za 4 dana imao bi 8 mjeseci. Bez zdravstvenih problema i vedar, a onda je odjednom sve nestalo'
Facebook screenshot/ Lil' Lemon Photography

Mlada mama podijelila je svoje osobno iskustvo i snimila prekrasne fotografije povodom prvog rođendana koji je njezin sin trebao proslaviti

Za mladu mamu iz Boiseja, Krystyn Johnson, sve je išlo po planu: imala je prekrasne blizanke, a onda je na svijet došao i prvi dečkić. Za Love What Matters ispričala je tragičnu priču i najgoru moru svih roditelja. 

Johnson je sina Maysona Michaela donijela na svijet 22. kolovoza 2017. godine, ali samo nekoliko dana prije nego što je navršio 8 mjeseci preminuo je zbog sindroma iznenadne smrti dojenčeta (SIDS). 

"SIDS ne diskriminira i čak sa samo 8 mjeseci, uzeo je moje dijete, a mi još uvijek ne razumijemo zašto i kako je mogao samo umrijeti", napisala je majka. 

Upravo je za prvi rođendan koji je Mayson trebao proslaviti osmislila anđeoski photosession, a zaposlila je Megan Nutter s Lil' Lemon Photography koja je ideju oduševljeno prihvatila. 

Produkt ideje bile su očaravajuće fotografije. Osim vlastitog stanja, Johnson nadodaje da ju je motivirala želja da završi "stigma o pobočaju, smrti dojenčadi i djece" za magazin Parents.

(FOTO: Facebook Screenshot/ Lil' Lemon Photography)

Priznala je da je njezino mentalno stanje primilo najjači udarac: " Faze tugovanja ne dolaze u specifičnom tijeku, to su valovi. Ponekad sam ljuta, neke dane depresivna, a ponekad se uspijem maknuti od šoka umjesto da sam zaleđena u tuzi."

Bliži se 15.listopada odnosno Nacionalni dan trudnoće i gubitka dojenčadi, a mlada mama objašnjava: "Želim iskoristiti ime svog sina kako bi napravila razliku jer je on upravo takva vrsta duše."

 Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!