Ostani doma
Roditeljstvo / Bebe
Za fragilnu kožu beba potrebna je umirujuća i obnavljajuća njega

A-DERMA Clean & Green formula jamči minimalno 87 posto prirodnih sastojaka u proizvodima PRIMALBA linije

Ono što nam je svima zajedničko jest da se svi rađamo s fragilnom kožom. To znači da nezrela bebina koža ima nedostatno razvijenu funkciju barijere te je kao takva iznimno osjetljiva na vanjske i unutarnje agresije. Stručnjaci Laboratorija A-DERMA znaju da je ranjivoj dječjoj koži potrebna sva nježnost i zaštita koju mogu dobiti pa osim majčinog zagrljaja zahtijeva i posebno prilagođene proizvode za njegu.

Stoga su odlučili blagotvorna uravnotežujuća, umirujuća i obnavljajuća svojstva ekstrakta izdanaka Rhealba® zobi ugraditi u PRIMALBA liniju proizvoda, namijenjenu svakodnevnoj higijeni i njezi fragilne kože beba i male djece. Svi proizvodi PRIMALBA linije u potpunosti poštuju Povelju o dermopedijatrijskoj sigurnosti i ispitani su pod nadzorom dermatologa i/ili pedijatara, a premda su nježni poput fragilne dječje kože,  pružit će joj svu potrebnu zaštitu. 

Znanost susreće prirodu 

Roditelji ne žele ništa prepuštati slučaju kada je riječ o njezi njihovih najmlađih pa su prirodnost i sigurnost sastojaka postali glavni kriterij u odabiru proizvoda za higijenu i njegu. A-DERMA PRIMALBA linija u potpunosti zadovoljava te kriterije – djelatni sastojci korišteni su u optimalnim koncentracijama te su prilagođeni specifičnim potrebama fragilne kože beba, proizvodi su hipoalergeni i sadrže minimalan broj klinički ispitanih sastojaka.

Izdanci Rhealba® zobi, od kojih se dobiva blagotvorni ekstrakt, organski su uzgojeni, a A-DERMA PRIMALBA proizvodi sadrže minimalno 87 posto sastojaka prirodnoga podrijetla. Preostali postotak čine spojevi odgovorni za teksturu i prezervativi za koje ne postoji prirodna alternativa jednake sigurnosti i učinkovitosti. 

Jednostavno, ali ne previše

PRIMALBA linija proizvoda je jednostavna, no vrlo učinkovito i nježno zadovoljava potrebe nježne i fragilne dječje kože. Mirisi i teksture pažljivo su razvijeni kako bi pružili maksimum užitka i emocija tijekom čišćenja i njege kože, posebnih trenutaka koje dijele roditelji i njihove bebe. Hipoalergeni miris, posebno namijenjen bebama, sadrži note mandarine, cvijeta naranče i đurđica, koje ostavljaju sladak, svjež i nježan miris; neodoljivo.   

Neizreciva važnost nježnog dodira

Znanstveno je dokazano da je dodir važan za dobrobit, ali i razvoj novorođenčadi. Nježno utrljavanje kreme u kožu pomaže opustiti mišiće i aktivirati mikrocirkulaciju, pa je riječ o dragocjenom ritualu i za mamu i za bebu. PRIMALBA Cocoon krema pruža dugotrajnu hidraciju fragilnoj bebinoj koži lica i tijela zahvaljujući novoj CLEAN & GREEN formuli s čak 98 posto sastojaka prirodnoga podrijetla.

(FOTO: Thinkstock)

PRIMALBA krema za pelensku regiju ublažava crvenilo i umiruje iritacije s prvim nanošenjem zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji ekstrakta izdanaka Rhealba® zobi i kompleksa cinkova oksida i bakrova sulfata. Tekstura se lako razmazuje i uklanja te  štiti kožu i izolira je od izvora iritacije (pelene/mokraća/stolica), a nova CLEAN & GREEN formula jamči 96 posto sastojaka prirodnoga podrijetla. PRIMALBA proizvodi za njegu razvijeni su kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum, pod dermatološkim i pedijatrijskim nadzorom. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​ 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!