Roditeljstvo / Bebe
Nevjerojatne fotografije beba koje su još uvijek povezane s pupčanom vrcom
Facebook/Monet Moutrie

Fotografkinja Monet Moutrie snima ove trenutke jer je 'pupčana vrpca simbol veze između mame i djeteta'

Život je pun nevjerojatnih tajni. Jedan od najljepših takvih primjera je kako mama može stvoriti, nositi ga u sebi i roditi dragocjeno dijete. Fotografkinja Monet Moutrie pokazala je nevjerojatan talent kada se radi o novorođenčadi koja je još uvijek vezana pupčanom vrpcom sa svojom mamom.

"Kao fotografkinja koja se bavi rođenjem, obožavam vidjeti pupčanu vrpcu odmah nakon porođaja. Pupčana vrpca je krajnji simbol veze. Ona povezuje bebu s posteljicom, a time i s majkom. Kroz pupčanu vrpcu dijete prima sve što mu je potrebno za rast i preživljavanje", objasnila je Moutrie za BabyCenter.

Ponekad je teško shvatiti koliko je pupčana vrpca važna i da stvara život. Njezine fotografije stvaraju nevjerojatnu radost i pokazuju koliko je važna veza između mame i djeteta.

"Mnogi roditelji nemaju priliku vidjeti pupčanu vrpcu sve dok ne prestane pulsirati i ne shvaćaju kako je nevjerojatno izgledala u maternici i odmah nakon rođenja. Ove fotografije daju im uvid u svijet trudnoće", dodala je Moutrie.

Fotografkinja svoje radove objavljuje na Facebook stranici Monet Nicole - Birthing Stories. Bavi se porodima u vodi i mnogim drugim trenucima koji su toliko životni. 

Pročitajte još:

 Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!