Ostani doma
Roditeljstvo / Odgoj
Sjajna poruka razvedenog tate o bivšoj ženi postala je viralna - zbog pravih razloga
Facebook/Love What Matters

'Odgajam dva malena dječaka, koji će na mom primjeru učiti kako da se odnose prema ženama', poručuje ovaj otac

Vezana vijest

fb post
Lekcija o zadovoljstvuIma svoje razloge: mama objavila fotku dječje sobe, napali ju da je grozan roditelji

Muškarac iz Bostona pravi je primjer kako se roditelji trebaju ponašati nakon razvoda, bez obzira na sve izazove koji su pred njih stavljeni. Okolina mu se čudi jer je dobar i pažljiv prema svojoj bivšoj supruzi.

Primjerice, za rođendan joj je pripremio iznenađenje. Ustao je ranije, kupio cvijeće i poklon i pomogao dječacima da pripreme doručak za mamu.

Preporučeno za tebe

Billy Flynn nije pažljiv samo na posebne dane, nego svaki dan. Zbog učestalih pitanja na tu temu, Billy je odlučio razjasniti stvari na Facebooku i vjerujemo, mnoge je ostavio bez teksta. "Odgajam dva malena dječaka, koji će na mom primjeru učiti kako da se odnose prema ženama. Kako se ja odnosim prema njihovoj majci utjecat će na to kako će se oni u budućnosti odnositi prema svojim djevojkama. Iako smo razvedeni, trebamo biti primjer. U pitanju je nešto veće od tebe samoga", napisao je ovaj Amerikanac, ali i dodao da to u početku nije bilo nimalo lako.

"Morali smo naučiti lekcije. Nije lako, ali je moguće. Svoje osobne probleme ostavite po strani kada su u pitanju djeca. Prerastite to. Ovo što trebate raditi je veće od vas. Odgojite dobre ljude, odgojite snažne žene. Molim vas. Svijet ih treba više, nego ikada", zaključio je Billy Flynn. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!