Ostani doma
Roditeljstvo / Trudnoća
Mama objavila snažnu fotografiju nakon porođaja i poruku o ljubavi prema sebi
Instagram/carlyjeanwright

Mama Carly odlučila je iskoristiti društvenu mrežu kako bi objavila svoje putovanje ka samopouzdanju nakon što je rodila sina Reefa

Svaka nova mama očekuje da će se njeno tijelo promijeniti nakon trudnoće, u konačnici u njoj raste mali čovjek. No, koliko god naše društvo slavi novi život, jako često osuđuje mame i njihova tijela. Mama Carly Wright odlučila je pružiti podršku svim mamama kako bi se osjećale bolje i uživale u svom majčinstvu.

Wright je odlučila iskoristiti društvenu mrežu kako bi objavila svoje putovanje prema samopouzdanju nakon što je rodila sina Reefa. Na objavljenoj fotografiji gura dječja kolica, a odjevena je u sportski grudnjak i kratke hlače, pokazujući svaki "višak" i striju koju ima na svom tijelu.

"Danas sam napravila veliki čin ljubavi prema sebi. Na ovom suncu, u javnosti, pustila sam sunce da obasja moju kožu u svom postpođajnom sjaju", napisala je mama Wright u svojoj objavi. "Moja nova normala. Celulit. Strije. Koža koja visi. Moje tijelo mi je sada lijepo i nepoznato. Dakle, mi se upoznajemo", kaže dalje.

"Je li ovo bilo lagano? Pa ne. Jesam li dobila ružne poglede? Nažalost jesam. Ali ovo je moja stvarnost. Dojenje mi nije pomoglo da skinem kilograme kao što su mi rekli. U stvari, dobila sam kilograme", objašnjava i dodaje. "Ali ovo je dio mog života nakon porođaja. Radikalna ljubav prema sebi znači voljeti se sada dok radite na tome gdje želite biti. Ovo je 13. tjedan nakon porođaja. Usponi. Padovi. Suze. Bijes. Apatija. Ljutnja. Radost. Ljubav izvan svake mjere", dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carly⚡️Motherhood Outloud (@carlyjeanwright) on Aug 27, 2019 at 11:50am PDT

 

Wright, koji živi u San Diegu, zapravo je izgradila karijeru pomažući novim mamama da se prilagode životu nakon porođaja; ona je trener za anksioznost i trenutno uči za doulu. Unatoč svojoj posvećenosti pomaganju drugim majkama, za Health kaže kako se svima teško pomiriti s promjenama na tijelu koje su povezane s trudnoćom, uključujući i nju. "Borim se s osjećajem povezanosti i ponosa na svoje novo tijelo i osjećam se prilično usamljeno u ovoj životnoj fazi", kaže Wright te dodaje da je važno da i druge mame znaju da nisu same i da su društvene mreže odlične za povezivanje, ali također su postavile nerealistična očekivanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carly⚡️Motherhood Outloud (@carlyjeanwright) on Aug 31, 2019 at 8:32am PDT

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!