Ostani doma
Ružičaste naočale
Bakica dala briljantan savjet i oduševila internetsku zajednicu
Facebook/Humans of New York

Baka iz Moskve čisti je primjer kako treba živjeti i koliko pozitivan stav utježe na kvalitetu života i dugovječnost. Bez sumnje - treba je poslušati

Internetska stranica Human's of New York objavila je fotografiju 90-godišnje bakice, ni ne sluteći da će postati planetarno popularna, kako svojim modnim izričajem, tako i energijom kojom zrači te savjetom koji nam je dala.  

 

"Imam 90 godina, ali osjećam se kao da imam 50. Ne uzimam lijekove i nikada se ne žalim. Uvijek kažem ljudima: 'Kreni od onoga što imaš, a ne što želiš'. Ja sam jednostavno sretna jer sam živa", kazala je ova nevjerojatna gospođa iz Moskve i nastavila: "Svaki dan plešem dva sata i uživam u tome. Interesira me politika i književnost. Volim i znanost. I da, imam dečka Alexandra. Razmjenjujemo knjige. Ne znam koliko ima godina", završila je 90-godišnjakinja.

Izgleda da je svojom pojavom i stavom prema životuova gospođa dotaknula mnoge jer je post na facebooku sakupio preko 500.000 lajkova i skoro 20.000 komentara.

"Ja vas ni ne poznajem, ali vi ste gospođo moj heroj", "Upravo sam shvatio što želim biti kad odrastem, a želim biti ona", samo su neki od komentara. Ova baka živi je dokaz da pozitivan stav prema životu znači puno više, nego što mislimo.

 Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!  

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!