Ostani doma
Seks i veze
Kako aplikacije za pronalazak partnera mogu uništiti novu vezu?
Thinkstock

Uz mnoštvo aplikacija za pronalaženje partnera kojima smo danas okruženi, teško je odlučiti se za onog pravog s kojim ćete započeti ozbiljnu vezu

Aplikacije konstantno nude upoznavanje osoba sličnih osobina, interesa i želja, stoga je njihovo brisanje na početku veza prvi korak koji je potrebno učiniti za sretnu budućnost. 

(FOTO: Thinkstock)

 

Preporučeno za tebe

James Preece, instruktor dejtanja, rekao je za "The Independent" kako se brisanjem mreža za pronalaženje partnera daje do znanja kako će se osobe od sada na dalje fokusirati jedna na drugu te kako je "potraga" za onim pravim gotova. Osoba će na taj način davati više pažnje potencijalnom partneru te ulagati sebe u novu vezu.

No, kao i sa svim stvarima u životu, tako je i ovdje pravo vrijeme veoma važno. Kaže Preece kako se i prerano brisanje aplikacija pri ulasku u vezu može činiti odbojnim.

"Ukoliko odlučite ne izbrisati takve aplikacije, nakon nekog bi vam vremena mogle početi stvarati probleme povećavajuči nesigurnosti i kod vas i kod partnera, kad i pad samopouzdanja, ali i osjećaj nezadovoljstva kod partnera koji će smatrati da već tražite nešto novo i drugačije", zaključio je Preece. 

 

Pročitajte još:

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

 

 

Reci što misliš!