Ostani doma
Seks i veze
Tantrički seks: saznajte sve o metodama postizanja nezaboravnog zadovoljstva
Thinkstock

Očekuje vas najbolje seksualno iskustvo koje ste ikada doživjeli

Brzinski seks, pomirdbeni seks, seks bez obaveza, vođenje ljubavi. Ima toliko vrsta i naziva, a o svakom bi se dalo mnogo toga napisati. No, jeste li ikada čuli za tantrički seks?

Naime, tantrički seks dobio je naziv prema 'tantri' - drevnoj indijskoj ezoteričnoj tradiciji koja promovira duhovno učenje. Prema tantričkim spisima, emocije, seks i erotika prirodna su sredstva širenja svijesti i spajanje muške i ženske energije u jednu cjelinu.

Preporučeno za tebe

(FOTO: Thinkstock) 

Dovodi do maksimalnog fizičkog, ali i duhovnog zadovoljstva. Stvara se komunikacija među partnerima te uči kako prihvatiti sebe i svoju bolju polovicu. Također, pomaže vraćanju seksualne intimnosti i produžavanju seksualnih trenutaka što povećava seksualnu ekstazu ali i broj orgazama tokom odnosa. 

No, za tantrički seks su potrebne pripreme. Prvo, važno je izabrati dobar prostor u kojem ćete osigurati opuštajuću atmosferu sa svijećama i laganom glazbom. Poza koja se najviše preporuča je ona u kojoj muškarac sjedi prekrštenih nogu, dok je žena okrenuta njemu, u njegovom krilu, gledajući ga u oči. 

Kasnije je sve na vama, nemojte forsirati penetraciju, uključite dodire, sinkronizirajte se s partnerom, povežite se riječima. I ne zaboravite, kontakt očima je izrazito bitan, stoga ga ne prekidajte tijekom svih rituala i vođenja ljubavi. 

 

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!