Seks i veze
Volite ljuto? Evo što to otkriva o vašem seksualnom životu
www.profimedia.hr

Tko bi rekao da okusi imaju toliko veze sa seksom...

Ako volite ljutu hranu, postoji velika šansa da vodite i 'začinjen' seksualni život. 

Istraživanje provedeno u SAD-u na 2000 ispitanika, koje je naručio jedan proizvođač ljutih umaka, pokazalo je da se, oni koji jedu ljuto, seksaju 5.3 puta na mjesec, za razliku od onih koji vole blagu hranu. Oni se seksaju 3,2 puta.

Preporučeno za tebe

Istraživači su ispitanicima postavili nekoliko pitanja vezanih uz to kakvu hranu vole - nezačinjenu, slabo začinjenu, srednje začinjenu ili ljudu. Pokazalo se da je ljuta hrana usko povezana sa željom za pustolovinom, glasnom muzikom i seksom. Prije će slušati jazz i rock, dok će ovi drugi slušati country. Vole gledati trilere, horore i kaciju, a oni koji ne vole ljuto drame i romanse. 

Od hobija ljubitelji ljutoga preferiraju tjelovježbu, kuhanje i kampiranje,a ljubitelji blage hrane čitanje, šopingg, izlaženje u restorane i gledanje TV_a. 

Ljubitelji ljute hrane 45 posto češće su putovali izvan zemlje, išli na rafting ili ronjenje od ljubitelja blage hrane.

Također, ljudi koji vole ljuto češće će reći da su sretni i da uživaju u svom poslu te su spremniji ostvariti ciljeve. Komunikativniji su i osjećaju se bolje u svojoj koži od onih koji ne vole ljuto. 

"Nismo iznenađeni ovakvim rezultatima. Svakodnevno kominiciramo s našim fanovima i većina ih je baš takva", kaže naručitelj studije. 

Pročitajte još:

 Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil

Reci što misliš!