Seks i veze
Užitak koji traje: Tehnika uz koju ćete doživjeti najeksplozivnije orgazme
Thinkstock

Ako želite doživjeti najbolje orgazme ikad, stručnjakinja preporučuje tehniku koja će sigurno to i omogućiti

Osim zadovoljstva tijekom cijelog čina, ono čemu svi težimo u seksu je krajnji užitak, točnije orgazam. No, njegovo odgađanje ponekad donosi i više zadovoljstva nego što možete zamisliti. 

(FOTO: Thinkstock) 

Odgađanje orgazma je postupak kojim odgađamo taj finalni užitak do krajnjih granica na način da usporimo ili prekinemo odnos u tom trenutku i krenemo ispočetka. 

Ova praksa može još više zbližiti partnere i stvoriti bolju komunikaciju među njima. Uz to, partneri se mogu još više upoznati sa seksualnim okidačima, kako svojim tako i partnerovim. 

Također, nakon svakog prekida orgazma stimulacija i želja postaju sve jače, a raste rad hormona u tijelu i uzbuđenost. Na posljetku kada do orgazma napokon dođe, on je puno jači i intenzivniji nego što je moguće zamisliti.

"Kada partneri s vremenom zajedno dostignu taj dugoočekivani orgazam, osjećat će ga jače - kontrakcije će vjerojatno biti intenzivnije i brojnije, a zadovoljstvo 'dublje'. Čak će i osjećaj zadovoljstva vjerojatno trajati dulje, a 'valove' ćete osjetiti po cijelom tijelu", rekla je seksologinja Jessica O'Reilly, piše portal Health. 

 

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!​​

Reci što misliš!