Seks i veze
Jeste li ikada probali tihi seks? Jednako je uzbudljiv kao i glasan
www.profimedia.hr

Suprotno uvriježenom mišljenju, tihi seks nije nimalo manje uzbudljiv od glasnoga

Kraj godine znači i punu kuću ljudi -  rodbina, prijatelji, partneri, za blagdane - svi su na jednome mjestu. Slavi se i druži više, no inače. No, u ovakvoj situaciji može patiti seksualni život, osobito ako niste dovoljno hrabri i vješti da se prepustite strastima u nekom skrivenom kutku pune kuće. 

Postoje i drugačiji načini osim glasnog uzdisanja da partneru pokažete koliko uživate. Pomoću ovih nekoliko trikova začinite svoj seksualni život, a da pritom ni vi ni on ne pustite ni glasa.

Upravo se čita

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Za vruće noći: 5 načina kako 'pojačati' vatru u vezi i istinski uživati

  • Polagano i bez žurbe

Ako se u kući punoj gostiju i rodbine, savjetujemo vam da ne brzate, odnosno da ovog puta brzinski seks jer su velike šanse da ćete nešto srušiti ili preglasno zalupiti vratima i privući pažnju ukućana.

Umjesto toga, dogovorite mjesto i vrijeme sastanka (spavaća soba ili pak kupaonica) i izaberite pozu u kojoj nema previše akcije. Lotus ili položaj žlica idealni su za tihi seks. 

  • Zaboravite na krevet

I najbolji kreveti škripe kada se na njima netko prepusti strastima. Stoga, zaboravite na krevet i prebacite se na pod ili se primaknite zidu, želite li voditi ljubav u stojećem položaju. Snađite se i improvizirajte. 

(FOTO: Pexels)

  • Jedno drugome prekrijte usta

želite li dodatno začiniti seks, prekrijte jedno drugome dlanom usta ili još bolje - ušutkajte partnera poljupcem. Komunicirajte očima. Pogledom mu dajte do znanja koliko je dobro ono što radi.

Uz ove trikove postižite orgazme jednako često kao i muškarci

Osim što ćete ušutkavanjem jedno drugoga osigurati da vas nitko ne čuje, ovo može prijeći u vruću igricu pa čak i poprimiti elemente dominacije (naravno ako se oboje slažete).

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!