Ostani doma
Seks i veze
Održavanje iskre: Dugu vezu začinite uz samo nekoliko malih trikova
Pexels

Možda znate ishod, ali postoji toliko mnogo načina da se igrate jedno s drugim tijekom dana ili noći

Kada ste posljednji put prekršili pravila? Ako je prošlo puno duže nego što se možete sjetiti, razmislite o ovome: kada prekršite pravila, osjećate se moćno, ali i kao da radite točno ono što želite. Osjećate se slobodno i ne osjećate se kao da nešto visi nad vama. Zbog toga postoji nešto veliko u kršenju vlastitih pravila.

Zbog kršenja pravila javlja se želja. Čak i ako vas to čini nervoznim, uvijek postoji novo uzbuđenje zbog činjenice da nešto ne biste smjeli raditi. Baš zbog toga je seksolog Jack Morin uvijek govorio o "kršenju zabrane" kao jednom od temelja želje, piše Mindbodygreen.

Preporučeno za tebe

(Foto: Thinkstock)

Zato se zapitajte kako unijeti prijestupe usred sigurnog i predvidljivog? Možda znate ishod, ali postoji toliko mnogo načina da se igrate jedno s drugim tijekom dana ili noći.

Samo nekoliko ideja za kršenje pravila:

  • napustite zabavu ranije i popijte piće na putu prema kući
  • preskočite neki događaj u cijelosti i umjesto toga krenite u šetnju ili vožnju biciklom
  • ostanite kod kuće nekoliko sati ujutro. Učinite nešto što ne biste trebali učiniti jer kršenje pravila i promjena zajedničke rutine dovode do veselja.
  • pošaljite zabavne poruke ili tekst. Pričajte o seksu, ali nemojte pričati. Suzdržite se od direktnog pričanja o seksu. Budite sramežljivi!
  • igrajte igru u kojoj se prvi put susrećete.
  • prepustite se mašti i prekršite pravila zbog kojih osjećate da vas rutina guši.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!