Seks i veze
6 pametnih trikova uz koje ćete produljiti njegovu izvedbu u krevetu
Pexels

Svaka žena želi da seks traje dulje jer će užitak biti veći i bit će zadovoljnija. Uz manje trikove seks može trajati puno, puno dulje

"Pošteno je reći, prosječno trajanje penetracije procjenjuje se na raspon od tri do šest minuta", izjavila je dr. Jessica O'Reilly, voditeljica podcasta SexWithDrJess, za Women's Health. Dakle ako ste vi i vaš partner zdravi, a netko je u vezi nezadovoljan odnosom, postoji problem. 

Sigurno želite riješiti ovaj problem, a donosimo nekoliko savjeta koje svakako možete pokušati.

1. Predložite drukčiju predigru

Upravo se čita

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Prije odnosa, uključite masturbaciju u svoju predigru. "Recite mu da želite da gleda kako se dirate. Svidjet će mu se" kaže dr.sc. Emily Morse, voditeljica podcasta Sex with Emily. Osim toga, to će vam pomoći da riješite problem s orgazmom, a tako ćete biti jednako zadovoljni.

2. Prsten za penis

"Ovi prstenovi stavljaju se oko penisa ili testisa ili oboje", kaže O'Reilly. Oni dodaju pritisak na korijenu penisa, ograničavajući protok krvi. To može odgoditi njegov orgazam i pomoći mu da traje dulje. Igračke za seks uvijek su dobra ideja. 

3. Tehnika stiskanja

Neka vaš partner izvadi penis kada seks postani intenzivan za njega, a zatim stisnite glavu penisa, rekla je seksualna terapeutkinja Debra Laino za Women's Health. To ne mora biti ništa jako, ali prije nego što muškarac dođe do vrhunca, uzmite pauzu, a zatim palcem i kažiprstom stvorite pritisak. Stiskanje može pomoći kod odgode ejakulacije i zajedničkog užitka.

(Foto: Thinkstock)

4. Napravite male odmore

Nitko ne kaže da morate ići jako intenzivno i brzo čitavo vrijeme, pa se zaustavite  i ponovno krenite, savjetuje Laino. "Za vrijeme seksa, muškarac se može povući i ljubiti vas, kako bi se smanjilo uzbuđenje". To zapravo donosi puno dulje iskustvo i intimnije", kaže Laino.

5. Koristite kondom

Kondomi stvaraju dodatni sloj između penisa i vagine, tako da osjećaj prodiranja nije toliko intenzivan. Ovo može odgoditi njegov orgazam dovoljno dugo da vam pomogne da dođete do svog.

6. Zamijenite pozicije

Trebate eksperimentirati kako biste vidjeli što najbolje funkcionira za vas kao par. Možete predložiti da budete gore jer ćete tako moći kontrolirati tempo. Promijenite stvari, ali je i vrlo važno razgovarati o tome. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!