Ostani doma
Zanimljivosti
Događa se i u Hrvatskoj: na fan projekciji filma pala prosidba!
Bojan Zibar

Najveće iznenađenje večeri je svakako bila prosidba – hoćeš li biti moja Lily forever?

Svi ljubitelji čarobnjačkog svijeta i Harryja Pottera spisateljice J.K. Rowling, došli su jučer na svoje kada su većina kina diljem Hrvatske pretpremijerno prikazala novi nastavak Čudesnih zvijeri. 

(FOTO: Bojan Zibar)

Upravo se čita

Na posebnoj fan projekciji održanoj u Kaptol Boutique Cinema pojavili su se najveći fanovi od kojih su većina članovi Ministarstva Magije Hrvatska, svi do jednog u raskošnim replikama kostima iz serijala o Harryju Potteru i Čudesnih zvijeri. Povorka kostimiranih fanova krenula je iz trgovine Here be dragons koji imaju sve što možete poželjeti iz čarobnjačkog svijeta J.K.Rowling i završila u najposebnijem kinu u Zagrebu. 

(FOTO: Bojan Zibar)

Najveće iznenađenje večeri je svakako bila prosidba – hoćeš li biti moja Lily forever? sa sjajnim prstenom skrivenim u šapama najslađe čudesne zvijeri – Niflera. Na oduševljenje svih prisutnih, ona je pala na njegove čini i rekla – da! 

Čudesne zvijeri: Grindelwaldova zlodjela druga je od pet novih pustolovina smještenih u magični svijet spisateljice J.K. Rowling. Prije dvije godine film Čudesne zvijeri i gdje ih naći uveo je gledatelje u čarobni svijet koji je osvojio njihova srca i zapalio njihovu maštu. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil! 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!