Ostani doma
Zanimljivosti
Milan Fashion Week: My Lovely Bag jesenska kolekcija na prestižnom svjetskom modnom događaju
Anna Minaeva i Prinya Wongwannawat

Jedinstvene ručno rađene torbe, predstavljene su najelitnijoj svjetskoj modnoj publici 27. i 28. rujna u prekrasnoj povijesnoj Palazzo Visconti u srcu Milana.

San svakog dizajnera je doseći svjetske tjedne mode i predstaviti svoj rad uz najveća modna imena. Svojevrsno je to priznanje dizajnu, kvaliteti i posebnosti njegovog rada. Upravo to je postigao naš domaći brend, My Lovely Bag.   

(FOTO: Anna Minaeva i Prinya Wongwannawat)

Brend koji stoji iza najtraženijih torbica u našoj regiji, za ovu jesen nam je pripremio ženstvenu priču snažnog karaktera koja se, uz nekoliko posebnih modela iz prethodnih kolekcija, predstavila proteklih dana na prestižnom svjetskom tjednu mode u Milanu.

(FOTO: Anna Minaeva i Prinya Wongwannawat)

My Lovely Bag, jedinstvene ručno rađene torbe, predstavljene su najelitnijoj svjetskoj modnoj publici 27. i 28. rujna u prekrasnoj povijesnoj Palazzo Visconti u srcu Milana.

(FOTO: Anna Minaeva i Prinya Wongwannawat)

Još početkom ljeta, nakon predstavljanja Diva kolekcije, stigli su komplimenti za njihov rad i dizajn te pozivnica da budu dio ovogodišnjeg Milano Fashion Weeka kao nastajući talenti. Vrijedna i kreativna ekipa My Lovely Bag, na čelu s dizajnericom i vlasnicom brenda Marijom Perić, do samoga polaska u Milano je skrivala oduševljenje i uzbuđenje koje su tek nakon predstavljanja podijelili sa svojim obožavateljima i klijentima.

(FOTO: Anna Minaeva i Prinya Wongwannawat)

Prilika za svjetsko predstavljanje o kakvoj svaki mladi dizajner sanja, našem domaćem brendu se pružila jer ispunjava sve elemente po jedinstvenosti dizajna koje je prepoznao jedini modni skaut za cijeli Balkan, za Emerging Talents Milan na platformi Milan Fashion Weeka, Josip Grabovac.

Preporučujemo ti još sadržaja

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!