Ostani doma
Zanimljivosti
Atraktivne ponude za novi Peugeot 208 i e-208 u listopadu
Promo

Peugeot je pripremio atraktivne ponude za novi Peugeot 208 i e-208 koji su u ponudi s 0 % kamata, besplatnom registracijom i 5 godina produljenog jamstva do kraja ove godine.

Novi Peugeot 208 prepoznatljiv je po svojem inovativnom dizajnu koji sa sobom donosi mladenački duh i energiju, a kupcima nudi tzv. „Power of choice“, odnosno mogućnost odabira željenog pogonskog sklopa – struju, benzin ili dizel.

(FOTO: Promo) 

Kupci imaju mogućnost kupiti novi Peugeot 208 i e-208 putem financijskog leasinga uz Peugeot Financiranje, a prema modelu 1/3 uz 0% kamata. Također, prilikom kupnje pogodnost za kupce je ključ u ruke što obuhvaća registraciju vozila, policu obveznog osiguranja i godišnji porez za prvu godinu korištenja vozila.

Peugeot kupcima poklanja 5 godina jamstva, koje uključuje 2 godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 3.,4. i 5. godinu ili 100 000 km.

(FOTO: Promo) 

Sve fizičke osobe pri kupnji vozila Peugeot na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti PEUGEOT ZAUVIJEK, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Peugeot svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa. 

PRESS KONTAKT:

Jasmina Pecotić, Mob. 098 432 133, e-mail: jasmina.pecotic@c-automobil-import.hr

Preporučujemo ti još sadržaja

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!