Ostani doma
Zdravlje

Poslovne žene danas moraju balansirati između nekoliko obveza koje ih sustižu u danu. NE vodimo li dovoljno brigu o tome kako takvo balansiranje utječe na naš organizam, mogli bismo se spotaknuti o vlastiti život

Budite se uz iritantan zvuk budilice, posežete za mobitelom na kojem vas dočekuje tisuće mailova i poruka! Spremate se brzinom munje, šminkate se u automobilu uz zvuk nečije trube, ostavljate dijete u vrtiću ili školi. Ovako možemo u nedogled jer u prijevodu, biti super žena zapravo znači biti jako umorna žena!  

"Živce liječim na način da prionem poslu, uzmem kosilicu pa kupim maćuhice i sadim, navučem rukavice da se sljedeći dan ne vidi da sam čeprkala po zemlji", izjavila je Radojka Šverko, pjevačica.

Preporučeno za tebe

Ma koliko ga mi poistovjećivali s prehladom, stres je drugi najčešći razlog zbog kojeg ne dolazimo na posao.  Europski poslodavci zbog toga na godinu izgube 240 milijardi eura. Mi gubimo još i više - zdravlje.  

"Mi imamo puno uloga danas, mnogo više nego što smo imali i da je upravo zbog toga dan za tebe napravljen da bi mi mogli upravljati tim svojim stanjima", dodaje Dragana Jovanović, life coach.

Ova renomirana coacherica iz srbijanske prijestolnice razvila je posebne vježbe za upravljanje stresom! Ovog vikenda uz njezinu su se jogu za zaposlene stresa oslobađale mnoge hrvatske dame. 

Živjeti sjedećki uz loše misli i lošu hranu sigurno nije put prema uspjehu! 

"Zapravo je važno poslovnim ženama i muškarcima  omogućiti jedan plan. Taj plan ne bi smio sadržavati više od 10 minuta vježbi", kazala je Meri Bura, liječnica.

"Ja mislim da su žene te koje pokreću pozitivne promjene, iz tog razloga smo mi danas na ovom seminaru da konačno krenemo pričati o preventivi", dodaje Marina Zubak, ekopoduzetnica.

Bilo da ste menadžerica, prodavačica ili pjevačica, razlike nema. Kad je u pitanju stres - sve smo iste! Samo je pitanje - jeste li spremne boriti se protiv njega?

Reci što misliš!