Zdravlje
Predstavljanje knjige
Pexels

Osnivačica prve hrvatske škole za aromaterapiju Zrinka Jezdić u ovoj je knjizi sažela svoje 20-godišnje iskustvo rada s klijentima i predstavila Integrativnu aromaterapiju

„Energije arhetipova su u našim psihama stvarne i djeluju na naše živote, bili mi toga svjesni ili ne, stoga ih je dobro poznavati kako bismo ih svjesno mogli koristiti. Djeluju poput učitelja, odgajatelja, terapeuta, iscjelitelja, trenera, mentora. Sustav uvjerenja i vjerovanja potiče ih na djelovanje i manifestaciju s ugodnim ili neugodnim predznakom, ovisno o stavu koji imamo. Njihovo djelovanje je, prije svega, razvojno, a često iscjeljujuće“, piše Zrinka u predgovoru svoje nove knjige.

Klasično medicinsko visoko obrazovanje, poslijediplomski studij iz kliničke aromaterapije te bogato dvadesetogodišnje iskustvo rada s klijentima, Zrinka je pretočila u knjigu "Arhetipovi esencijalnih ulja". 

Upravo se čita

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

(FOTO: Promo)

Spojivši znanstvene spoznaje s drevnim duhovnim mudrostima te pridodavši esencijalnim uljima arhetipove, kreirala je Integrativnu aromaterapiju kao konkretan i jedinstven alat za rad s nesvjesnim. Namijenjen je onima koji teže osobnom i duhovnom rastu, samospoznaji te otkrivanju vlastitih potencijala.

„Pitanja koja me najviše intrigiraju su: „Zašto arhetipovi?, Kako djeluju?, Kako ih određujem?, Jesam li sigurna da je to TAJ arhetip?“, autorica ističe. Zrinka vas poziva da pronađete odgovore na sva pitanja te nam se pridružite na predstavljanju knjige „Arhetipovi esencijalnih ulja“ koje će se održati u srijedu, 11. rujna 2019.,
Makronova, Ilica 11, Zagreb u 18:30 sati.

(FOTO: Zrinka Jezdić, Promo)

Zrinka Jezdić, dipl. med. techn., clin. aromath., diplomirala je na Zdravstvenom veleučilištu Zagreb gdje je specijalizirala psihijatrijske tehnike za provođenje unapređenja mentalnog zdravlja kod pojedinca i u zajednici. Aromaterapiju je diplomirala na Shirley Price International College of Aromatherapy, nakon kojeg je završila poslijediplomski studij iz kliničke aromaterapije na Penny Price Academy of Aromatherapy te je punopravan član IFPA-e (MIFPA). 

Osnivačica je prve hrvatske škole za aromaterapiju „AromaVita učilište za aromaterapiju“ (2000. – 2013.) i „AromaVita instituta za aromaterapiju“ (2011. – ) koji se bavi istraživanjima tehnika primjene esencijalnih ulja i razvojem aromaterapije. Dvadeset godina se bavi individualnim terapijama, a preko deset godina terapeutsko-razvojnim radom s grupama. Autor je dviju knjiga (Priručnik za primjenu aromaterapije 2000.g., Kućna ljekarna 2002.g.). 

Razvija i podučava novi smjer rada s esencijalnim uljima pod nazivom Integrativna aromaterapija te asocijativne i apstraktne tehnike za osobni i duhovni razvoj.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!