Ostani doma
Zdravlje
Hrvatice više ne moraju u inozemstvo zbog pomlađivanja vagine i peglanja bora
Promo

Po prvi puta u Hrvatskoj predstavljen je medicinski uređaj Eva i 4 PLUS čiji se rad bazira na dinamičnoj kvadripolarnoj radiofrekvenciji (DORF)

Poliklinika Hilarus privatna je zdravstvena ustanova čija je misija već 20 godina nepromijenjena - pružiti pacijentima uslugu korištenja najmodernijih dijagnostičkih uređaja uz rad vrhunskih stručnjaka.

Vođeni tom misijom prof.dr.sc. Hrvoje Vrčić specijalist ginekologije i opstetricije, subspecijalist humane reprodukcije i osnivač Poliklinike Hilarus zajedno s dr. Tanja Vrčić specijalist dermatovenerologije, odlučili su se za nabavku uređaja Eva i 4 PLUS. 

Ciljano djelovanje uz očuvanje ostalih dijelova tkiva

Dinamična kvadripolarna radiofrekvencija (DQRF) najnovija je biofizikalna tehnologija kojom se emitira energija u određeni  sloj tkiva s potpunim očuvanjem ostalih dijelova tkiva. Na taj način ciljano djelujemo na željenoj dubini tkiva s minimalnim ili nikakvim rizikom od neželjenih oštećenja ili pretjeranog zagrijavanja.
Takav inovativan način rada pogodan je u mnogim indikacijama medicinskih grana ginekologije i dermatologije. 

Primjena DORF tehnologije u ginekologiji – EVA

DQRF tehnologija u ginekologiji izvrsno je rješenje za probleme ženske intime. Tretmanom možemo na siguran i učinkovit način, bez neugode, rješavati brojne probleme ženskog intimnog područja.

Poseban fokus prof.dr.sc. Hrvoje Vrčić stavio je na ginekološke probleme koji znatno utječu na kvalitetu života žena, a uz tretmane DORF tehnologijom mogu se otkloniti. 
Kao najvažniji istaknuti su genitourinarni sindrom u menopauzi  koji se manifestira kroz vaginalnu suhoću, osjećaj zatezanja, peckanja i bolnih spolnih odnosa. Uz stimulaciju mikrocirkulacije smanjuju se simptomi koji nastaju kao posljedica vulvovaginalne atrofije.

Drugi važan problem koji je istaknu prof.dr.sc. Hrvoje Vrčić, a rješava se primjenom DORF tehnologije u medicinskom tretmanu je blaži oblik SUI (Stres Urinary Incontinence), u prijevodu neželjeno i nevoljno "bježanje" mokraće pri određenom fizičkom naporu. 

Smanjenja osjetljivost i opuštenost rodnice i znakovi starenja ženskog intimnog područja, problemi su s kojima se žene susreću u zreloj dobi. Djelovanjem radiofrekvencije potiče se fibroblaste na aktivnost, a oni onda proizvode novi kolagen, protein ključan u misiji održanja mladolikosti kože. 

(Foto: Promo)

Primjena DORF tehnologije u dermatologiji – 4 PLUS

Radiofrekvencija je vrlo učinkovita i često upotrebljavana metoda pomlađivanja kože i smanjenja količine potkožnog masnog tkiva.  Primjenjiva je na svim tipovima i bojama kože, a djeluje na način da dovodi do zagrijavanja različitih slojeva kože i potkožnog tkiva.

Dolazi do redukcije masnih stanica pa se može reći da se sinergijom opisanih učinaka postiže zatezanje i učvršćivanje ne samo kože, nego i potkožnog tkiva, a tretirano područje dobiva ljepše konture te poboljšan izgled.

Kod predstavljanja uređaja i tretmana dr. Tanja Vrčić, specijalist dermatovenerologije naglasila je da kada je riječ o licu, najbolji rezultati postižu se pri tretiranju opuštene kože, plitkih bora na čelu, oko usta i očiju te hiperpigmentacija i ožiljaka. 
Područje djelovanja 4 PLUS uređaja uz DORF tehnologij mnogo je šire: poboljšava se tekstura kože vrata i dekoltea, rješavaju se masni jastučići na podbratku, a pomaže i kod problema koji muči i mlade djevojke i žene u godinama, posebice ako ne vježbaju – a to je opušten tonus i koža na nadlakticama. 

Odlični rezultati postižu se i na tijelu: višak masnog tkiva s trbuha, bedara, bokova, stražnjice pa čak i koljena smanjuje se, a koža se pod utjecajem radiofrekvencije zateže pa je cijela figura čvršća i ljepše oblikovana.

Bezbolni tretmani bez potrebnog vremena oporavka

Tretmani koji se  provode DQRF tehnologijom u ginekologiji i dermatovenerolgiji bezbolni su, ne zahtijevaju vrijeme oporavka i maksimalno su sigurni, tj. minimalna je mogućnost komplikacija kao što je prekomjerno zagrijavanje tkiva.

Naglasivši koliko im je u radu bitna sigurnost pacijenata, liječnički je tim istaknuo i jednu od bitnih karakteristika uređaja: ako pacijentica primijeti bilo kakav oblik nelagode kod inače bezbolnih tretmana, postupak jednostavno i lako – pritiskom na mali uređaj koji dobije – može prekinuti i sama.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!