Ostani doma
Zdravlje
Trener Edin Mehmedović otkrio nam je pet zlatnih pravila kojih se uvijek pridržava
RTL

Edin nam je jednostavno objasnio čega se pridržava u prehrani i vježbanju, pravila nisu uvijek komplicirana

Edin Mehmedović, trenutno jedan od najpoznatijih trenera u zemlji, bio je dio uspješne četvrte sezona showa "Život na vagi". Iza Edina je dugi staž u trenerskom poslu, već 15-ak godina, a znanje i iskustvo pokazao je u showu koji su pratili milijuni ljudi. Zato smo ga upitali čega se on pridržava u svojoj svakodnevici kako bi bio zdrav i u formi.

  • Trening je i kad se prošetaš - bez obzira na nivo kondicije, zdravstveni status ili dob uvijek se može pronaći vremena za kratku šetnju koja nekad ima više koristi nego jaki trening.
  • Jedi između obroka - tako držim metabolizam aktivnim i smanjujem količinski glavne obroke.(Foto: RTL)

 

  • Vikendom se gibamo - cijela obitelj vikendom provodi aktivni odmor. Šetnja, planinarenje, odlazak u toplice na kupanje ili vožnja biciklom. Glavno da se gibamo.
  • Šećeri nisu grijeh, ako si trenirao dovoljno - mogu se počastiti dobrim kolačem ili pojesti malo čokolade, ako sam odradio dobar trening i izgubio dovoljno kalorija. Nema treninga, nema nagrade.
  • Oporavak je sastavni dio aktivnosti - roler za samomasažu, istezanje, sauna ili samo toplo hladna kupka su obaveza, a ne nešto što se radi kada se ulovi vremena. Ako ne odmorimo i regeneriramo tijelo, kako očekivati i adekvatan napredak?
  • Trenerica Maja Ćustić otkrila nam je pet zlatnih pravila kojih se uvijek pridržava

Pročitajte još:

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!