Ostani doma
Zdravlje / Prehrana
Kate Beckinsale objasnila zašto ne pije alkohol i kavu te koliko vježba
www.profimedia.hr

Slavna holivudska glumica pridržava se ovog režima i zbog zdravlja, a drže se podalje i od većih količina čokolade

Za siječanjsko izdanje časopisa Women’s Health, 46-godišnja glumica Kate Beckinsale objasnila je zašto ne pije kofein i alkohol te koliko vježba. 

"Mislim da su neki ljudi više osjetljivi na određene stvari. Ako ste mi ispričali da ste jučer imali mučninu, možda ću i početi povraćati. Ako pojedem previše tamne čokolade, to je za mene isto kao za nekoga uzimanje kokaina", objasnila je lijepa glumica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on Nov 30, 2019 at 12:12am PST

Također je ispričala što za nju znače dobrobit i zdravlje. "Jako sam povezana sa svojim tijelom, ako doživim stres vjerojatno ću ga i fizički osjetiti. Za mene je obično dobra ideja da radim nešto fizički kako bih ga se riješila", objasnila je dalje. 

Kad je u pitanju vježbanje, glumica je rekla da voli vježbati ujutro, šest puta tjedno sa svojim trenerom Bradom Siskindom. Zvijezda filmova "Underworld" objasnila je da joj aktivnost pomaže kod mentalnog i emocionalnog zdravlja. "Sada mi je vježbanje najvažnije za raspoloženje. Drugi aspekti su nuspojave", dodala je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on Jul 2, 2019 at 7:40pm PDT

Dodala je da joj je njezina predanost fitnessu također bila neprocjenjiva u radu. "Nisam bila ozlijeđena tijekom snimanja akcijskog filma, a mislim da je djelomično i zbog vježbanja joge. Trenutno vježbam na trampolinu i to je sjajna stvar, zbog toga se osjećate nekako veselo", dodala je u intervjuu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!