Ostani doma
Zdravlje / Prehrana
Jedan sastojak uvijek dodajte u jaja kako biste lakše izgubili kilograme
www.profimedia.hr

Jaja su bogata bjelančevinama, a imaju malo kalorija. Jedno veliko jaje sadrži oko 78 kalorija, 6 grama bjelančevina i bogato je nutrijentima

Jaja su jedna od najzdravijih namirnica na planeti i vrlo su dobra ako želite izgubiti višak kilograma. Bogata su visoko kvalitetnim bjelančevinama, zdravim masnoćama i važnim mineralima i vitaminima. Ako želite staviti svoj metabolizma u višu brzinu, dodajte kim u jaja, piše Shefinds.com.

Jaja su bogata bjelančevinama, a imaju malo kalorija. Jedno veliko jaje sadrži oko 78 kalorija, 6 grama bjelančevina i bogato je nutrijentima. "Svakodnevno konzumiranje jaja dio je zdrave prehrane i razumna stvar", kaže Jo Ann Carson, profesorica kliničke prehrane u Dallasu. Dodajući začin koji ubrzava metabolizam, vaš doručak bit će na višoj razini.

(Foto: Pexels)

Većina ljudi poznaje kim kao važan sastojak meksičke i indijanske kuhinje. Hrani daje topli i zemljani okus. Ne samo da daje odličan okus hrani, već je dobar i za probavne smetnje, pomaže u kontroli razine šećera u krvi i može pomoći kod gubitka kilograma. Sadrži i spojeve koji smanjuju upalu. Konzumiranje male količine kima s jajima osigurat će vam antioksidanse i željezo.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!