Ostani doma
Zdravlje / Prehrana
Kako napraviti dobar smoothie?

Zahvaljujući Philips blenderu uživajte u produljenoj svježini smoothie napitka tijekom cijelog dana

Osim što je zdrav, smoothie je i uvijek zabavan za pripremati. S voćem, povrćem, mlijekom, jogurtom, žitaricama... mogućnosti su neograničene. Kako bi priprema omiljenog ljetnog napitka bila što jednostavnija i ugodnija, tu su praktični Philips blenderi koji će vam pomoći u pripremi.

Philips blender omogućuje 3 programa:

- smoothie uz vakuum
- pulsiranje
- drobljenje leda

Uz Philips blender imate mogućnost napraviti bilo koji smoothie voće i povrće koji poželite. Vrč od tritana Philips blendera napravljen je od kopoliestera i laganiji je od staklenog vrča. Na njemu se ne zadržavaju mirisi niti mrlje što ga čini idealnim za vaš omiljeni smoothie. Od nježnog blendanja za meko voće – do eksplozivne snage za tvrđe voće i povrće Philips blender nudi sve. Odluka je samo vaša zahvaljujući opcijama varijabilne ručne brzine. 

Philips blender razvijen je uz tehnologiju ProBlend 6 3D kako bi osigurao fino blendanje svih sastojaka u vašem smoothieju, tako da se razbije stanična struktura voća, povrća i orašastih plodova kako bi tijelo lakše apsorbiralo nutrijente. 35 000 okretaja u minuti za odlično blendanje i još zdravije smoothie napitke.

Svi odvojivi dijelovi Philips blendera mogu se prati u perilici posuđa – osim jedinice s rezačima koja se lako može očistiti ispiranjem pod vodom. Podnožje se po potrebi može obrisati krpom. Kako biste očistili rezače blendera, jednostavno ih odvojite od vrča blendera i isperite. Međutim, rezači se ne mogu prati u perilici posuđa zbog očuvanja njihove oštrice.

Jedan pritisak dijeli vas od prethodno postavljenih programa, uključujući vakuum, drobljenje leda i vakuumsko blendanje + smoothie. Tehnologija vakuuma isisava kisik iz vrča prije blendanja. Rezultati se vide u konačnoj smjesi: manje mjehurića, manje pjene, manje razdvajanja soka. Smoothie napitak uz ovaj Philips blender duže ostaje svjež.

Za koji god smoothie napitak se odlučili, bilo da se radi o voću, povrću ili kombinaciji, Philips blender će se pobrinuti kako bi uvijek dobili najbolje od namirnica.

Preporučujemo ti još sadržaja

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Reci što misliš!