Ostani doma
Zdravlje / Psiha

Uz meditaciju Mirjane Petković, Life Coach & Heal Your Life Teacher, opustite svoj um, duh i tijelo i krenite u novi dan bez negativnih misli

Meditacija je korisna za cijeli organizam, smanjuje ili normalizira krvni tlak, puls i razinu hormona u krvi. Djeluje smirujuće na čitavo biće i lijek je za dušu. Prakticiramo li meditaciju redovito naše tijelo i naša duša će nam biti zahvalni na tome i uzvraćat će nam ljubavlju, mirom i zadovoljstvom.

Uz misao "danas je divan dan" Mirjana Petković započinje ovu meditaciju, a vi uz nju možete u svaki dan krenuti opušteno i zadovoljno. Svaki dan je novi početak.

"Uvijek privlačimo ono o čemu razmišljamo, jer tome dajemo značenje i emociju. Kao odraz u ogledalu, ono što jesmo i ono što dajemo, to pronađe puta da nam se vrati. Sreća se ne događa, ona je stvar našeg odabira i nalazi se unutar svakoga od nas. Ona nije nešto što je uzrokovano niti uvjetovano vanjskim događanjima, ljudima, pojavama i situacijama. Mi smo ti koji biramo biti sretni, a ne oni kojima je rečeno da to, zbog nečega ili nekoga, budemo. Sreća je naš odgovor na sve što proživljavamo, doživljavamo i prolazimo jer, u trenutku u kojem smo, sami biramo i odlučujemo hoćemo li biti sretni ili ne. I upravo tako privlačit ćemo pozitivne ljude, situacije i događaje u svoje živote i kreirati upravo ono što želimo. Poput magneta za sreću optimizam će nam biti od pomoći i podržavati nas u svemu što činimo", kaže Mirjana.

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!