Ostani doma
Zdravlje / Psiha

Uz večernju meditaciju za mirne snove opustite svoj um, duh i tijelo. Kroz meditaciju će vas voditi Mirjana Petković, Life Coach & Heal Your Life Teacher

Meditacija je korisna za cijeli organizam, smanjuje ili normalizira krvni tlak, puls i razinu hormona u krvi. Djeluje smirujuće na čitavo biće i lijek je za dušu. Prakticiramo li meditaciju redovito naše tijelo i naša duša će nam biti zahvalni na tome i uzvraćat će nam ljubavlju, mirom i zadovoljstvom.

Vezana vijest

mir i zadovoljstvoVođena meditacija Mirjane Petković: Jutarnja meditacija za novi početak

Uz rečenicu "ne traži odgovore izvan sebe, sve što ti je potrebno nalazi se već u tebi" Mirjane Petković krenite u opuštanje uma, duha i tijela. Zahvalite se na svemu što vam se dogodilo u tom danu i pripremite se za novi dan.

"Kada nešto silno želimo i neprestano to forsiramo, događa se kao da to nešto neprestano 'bježi' od nas i to se događa upravo zato što ne dozvoljavamo da se život odvija, sputavamo sebe i sve ono što se dešava oko nas. Nestrpljivost nas udaljava od našeg vlastitog mira i prirodnog tijeka događanja. Kao što ništa ne ide na silu niti preko noći, tako upravo i mir unutar nas ne postižemo na takav način. Neprihvaćanjem i požurivanjem svega što su nam postavila naša ograničavajuća uvjerenja i očekivanja guramo sadašnji trenutak u neki prošli ili budući, a to je jedini trenutak u kome možemo osvijestiti mir, razumjeti gdje se nalazimo i iz te točke djelovati", objašnjava Mirjana Petković.

Pročitajte još:

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!