ZVIJEZDE

Višnja Pevec vjeruje da joj nastup u 'Zvijezdama' može otvoriti potpuno nova vrata, a prijavila se na nagovor prijatelja

Nakon višegodišnje pauze, spremna je za povratak na pozornicu

Višnja Pevec ima 56 godina, dolazi iz Bjelovara i žena je poznatog hrvatskog poduzetnika. Nakon što je ovo ljeto predstavila novu pjesmu 'Crna Višnja', sada ponovno ima priliku zasjati na hrvatskog estradnom nebu.

Vjeruje da joj nastup u 'Zvijezdama' može otvoriti potpuno nova vrata, iako joj ovo nije prvi put da će pjevati pred tako velikim brojem gledatelja. Prije 10-ak godina Višnja je ostvarila zapažene nastupe na lokalnim glazbenim festivalima, a snimila je i nekoliko pjesama.

Nagovorio ju prijatelj da se prijavi

Nakon višegodišnje pauze, spremna je za povratak na pozornicu, i to u velikom stilu, a motiv za prijavu u show vrlo je jednostavan – ljubav prema glazbi, uz mali nagovor prijatelja. Nastupu u 'Zvijezdama' iznimno se veselila i pomno ga pripremala, a na loše se kritike, baš kao ni dosad, ne osvrće jer, kako kaže, najvažnija joj je podrška supruga i djece. A da je Višnja prava umjetnička duša, dokazuje i činjenica da je, osim glazbe, njezina velika ljubav i slikanje.

'Zar je voljeti grijeh'

Nakon što je ovo ljeto predstavila novu pjesmu 'Crna Višnja', sada ponovno ima priliku zasjati na hrvatskog estradnom nebu, a to je pokušala s pjesmom Zorice Kondže, 'Zar je voljeti grijeh'. 'Vi ste već zvijezda i ne znam što radite u ovom showu!?', upitao ju je Huljić, a iako su se svi podignuli u foteljama, Jacques se na kraju spustio.

Dobila Ninu za mentoricu

'Ako možemo nešto ispraviti kod vas, to je vokal s manjim nedostacima', rekao joj je Grašo, a on je svoje mentorstvo prepustio Nini ili Jacquesu. 'Kada bi ostali kandidati imali vaše srce i posvećenost i želju da uspiju, bili bi bolji. Divim se vama i vašoj vjeri u ljude i dobro!', rekla je Višnji Nina te je uzela u svoj tim.

Show 'Zvijezde' od idućeg tjedna pratite petkom u 20 te subotom u 19:45 sati na RTL-u.

Reci što misliš!