Nećete vjerovati što je Fox htio biti kao klinac!

Kad narastem, bit ću....

Nećete vjerovati što je Fox htio biti kao klinac!

Najljepši brk žirija showa 'Zvijezde' je supertalentirana osoba - on je sportaš, novinar, poduzetnik, filozof i komičar. No, kao vrtićki klinac nije sanjao da će postati ovo što je danas...

Iako za sebe skromno kaže da nije glazbenik jer ne svira niti jedan instrument (već „samo zna čitati note“), Goran Lisica Fox je svoju ljubav prema glazbi itekako iskoristio kao glazbeni novinar i kritičar, promotor, diskograf, glazbeni menadžer, producent te posljednje kao vlasnik izdavačke kuće „Dallas Records“. Ovaj crvenokosi Riječanin već 30-tak godina živi u glavnom gradu Slovenije gdje je ujedno i sjedište njegove diskografske kuće koja se brine o mnogim glazbenim zvijezda poput Gibonnija, Nene Belana, Severine, Let 3, Gorana Bregovića, Prljavog kazališta, Danijele Martinović, Jinxa, TBF…

 

Da se možemo vratiti u prošlost, maleni Fox svoju budućnost zasigurno nikada ne bi zamislio ovako impozantnom. Kako bi potvrdili jesmo li u pravu, upitali smo Foxa što je htio biti kad naraste.

"Najprije zmija - ležiš, a hodaš. Zatim sam želio biti glup. Bio sam ljepuškast momak, ali sam tražio trajne vrijednosti i rano skužio da je ljepota prolazna, za razliku od gluposti. Nakon što je Maradona rukom osvojio svjetsko prvenstvo u nogometu, odlučio sam biti što slobodniji, da se ne petljam u lokalne izbore, da se bavim glazbom i živim u blizini Mediterana", kazao nam je Fox dodajući kako želi da uvijek oko njega bude još i nešto prazno, kako se ne bi prezasitio ispunjenih želja.

Mudrog brkonju Foxa čeka nova tura natjecanja u showu 'Zvijezde' u kojoj će biti zadužen za dvije grupe kandidata. S kojim će se kandidatom morati oprostiti, doznat ćemo u novim epizodama - od ponedjeljka do petka u 20 sati, samo na RTL-u!

Izdvojeno

Reci što misliš!