Prva polufinalistica Lucija: Najviše sam se plašila Mijinih komentara

Mini-intervju

Prva polufinalistica Lucija: Najviše sam se plašila Mijinih komentara

U prvoj emisiji treće sezone „Zvjezdica“ led je probila Lucija Stipanović, i to odlično!

Naime, Luciji se ustalo svih pet članova žirija, čime je izborila plasman u polufinale. Iako priznaje da se nadala dobrom uspjehu, pet stolica nije očekivala.

„Mislila sam da mi nikako nije prednost što pjevam prva jer žiri još ne zna što ih sve čeka i računala sam da neće odmah svi htjeti dati svoje glasove. Nekako me najviše bilo strah Mijinih komentara, mada ne znam zašto. Kad sam vidjela da se ona prva podignula, sve je bilo lakše“ otkriva Riječanka, koja kaže da se u „Zvjezdice“ prijavila, između ostalog, i kako bi konačno imala snimku na koju neće prigovarati. Naime…

„Svaki put kad snimim nešto, nisam zadovoljna s nekim detaljem i onda ne dam mami da to objavi. A sad je bilo – idi na Zvjezdice, i što napraviš, napravila si. Neću moći ništa birati ni popravljati“, priča Lucija.

Glazbom i pjevanjem bavi se otkad zna za sebe, ali je ozbiljnije prionula „poslu“ u sedmom razredu osnovne škole, otkad ide i na satove. Kaže, pjevanje je ono čime se želi baviti u životu, a glazba je diže i kad je tužna i kad je sretna.

Lucija kaže da su joj na njezinom putu najveća podrška roditelji i mentorica, a što je pripremila za polufinale, ne želi otkriti.

Kojih troje kandidata će joj se pridružiti u polufinalu, gledatelji će saznati u subotu, u 20 sati na RTL-u!

Izdvojeno

Reci što misliš!