Romantična duša dočekala je svoju priliku da zablista!

Lina Banić:

Romantična duša dočekala je svoju priliku da zablista!

Desetogodišnjakinja iz Kostrene žiriju se predstavila pjesmom 'Zaljubila sam se' grupe Detour te je izvedbom oduševila publiku i žiri.

Lina Banić je, prije svega, velika zaljubljenica u glazbu. Pjevanje joj je trenutno na prvom mjestu i svojoj obitelji svaki dan govori kako se u budućnosti želi baviti pjevanjem.

„Lina je od malena uvijek pjevušila i rado pjevala te smo primijetili kako ima sluha i smisla za to, a prije dvije godine se počela ozbiljnije baviti glazbom. Pjeva u glazbenoj udruzi i školskom zboru, ide na satove pjevanja te pohađa glazbenu školu u Rijeci“, otkriva Linina mama, koja je kćeri velika podrška u ostvarenju glazbenih snova.

Da je Lina iznimno talentirana, potvrđuje i to što je oduševila peteročlani žiri 'Zvjezdica' i apsolutno zaslužila prolaz u polufinale showa.

„Zadovoljna sam nastupom, malo sam bila prehlađena pa nisam znala kako će to ispasti, ali sve je dobro prošlo i puno mi znače pozitivni komentari žirija“, otkrila je desetogodišnjakinja, koja priznaje kako pohvale prijatelja i poznanika i dalje pristižu.

Lina je želju za sudjelovanjem u RTL-ovom glazbeno-natjecateljskom showu pokazala još prijavama u prvoj sezoni, ali je njezina mama smatrala da je premlada za televizijski nastup te su zajedno odlučile kako je sada pravo vrijeme da njezin talent zablista na pozornici 'Zvjezdica'.

Osim što pjeva, Lina svira klavir te pleše u jednoj plesnoj skupini, a ples joj je uz pjevanje velika strast i ljubav.

Za polufinalnu emisiju pripremit će nešto romantično jer, kako kaže, ona je romantična duša, što se moglo primijetiti i na njezinom prvom nastupu.

'Zvjezdice' ne propustite pogledati i ove subote u 20 sati na RTL-u!

Izdvojeno

Reci što misliš!