Zvijezda mekog srca: Indira pružila dom napuštenim mačkama

Ljubav se ljubavlju vraća

Zvijezda mekog srca: Indira pružila dom napuštenim mačkama

Popularna pjevačica i članica žirija 'Zvjezdice' već je nekoliko puta dokazala kako ima veliko srce, a sada otkriva kako je spasila tri mačke i pružila im siguran dom i bezuvjetnu ljubav.

Indira Levak na svojoj društvenoj mreži često objavljuje fotografije svojih kućnih ljubimaca te vrlo rado priča o njima kada se za to ukaže prilika. No Tomica, Mrvica i Grof, tri preslatke mace, nisu oduvijek imale tako idiličan život kakav vode sada u domu Levakovih.

„Trenutno imamo tri mace, dvije sam udomila ja – bijelo-tigrastu curu Tomicu i sivog dečka Mrvicu - a nedavno imamo i trećeg udomljenog člana obitelji Levak – narančastog Grofa, kojeg je pronašao moj Mirek. Tomicu sam prvu pronašla na drvetu, plakala je i nije znala sići. Mrvica je pronađen koju godinu kasnije napušten na ulici, a Grofa je pronašao moj suprug, jadnog, uplašenog i bačenog u grmlje“, otkriva pjevačica, koja zajedno sa svojim suprugom Miroslavom Levakom, uz tri mačke, ima još i tri psa!

„Udomljavanje se ne može planirati, kad se nađem u situaciji da sretnem napuštenu životinju bude mi jako teško i srce  puca kad znaš da ih ne možeš sve udomiti. Moj suprug je inače glas razuma i onda on kao nešto pametuje, a na kraju i sam donese ljubimca kući“, priznala je Indira, koja kaže kako u autu uvijek ima koju konzervu hrane viška u slučaju da naiđu na napuštenog psa ili mačku.

„Godina dana je prošla kako je postao član naše obitelji! Kakvo veselje! I zato udomite macu ili psa!“, napisala je pjevačica uz fotografiju zadovoljnog Grofa, koji je zahvalan što mu je pružen topao dom, a nesebični čin para Levak može biti samo primjer ostalima.

 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on Nov 29, 2017 at 12:01am PST

Indiru pratite u stručnom žiriju showa 'Zvjezdice', koji je na rasporedu i ove subote u 20 sati na RTL-u!

Izdvojeno

Reci što misliš!