Novi kandidati spremni su za priliku života!

Blistaj, blistaj zvijezdo mala

Novi kandidati spremni su za priliku života!

U subotu, 19. svibnja na pozornicu 'Zvjezdica' stiže deset novih kandidata, koji će se u najboljem svjetlu predstaviti znatiželjnom žiriju. Nekima od njih ovo je prvi nastup pred brojnom publikom, no to im neće predstavljati veliki problem te će dati sve od sebe kako bi svojom vokalno-scenskom izvedbom pokušali osigurati prolaz u polufinale. Koga ćemo gledati u šestoj epizodi popularnog glazbeno-natjecateljskog showa, otkrijte u nastavku!

Tessa Aralica, 6 godina, Zagreb

Tessa je slatka djevojčica koja na prvi izgled djeluje stidljivo, a zapravo je prava šarmerica. Obožava pjevati, a najdraža članica žirija joj je Mia Negovetić te jednog dana želi biti uspješna kao i ona. Osim pjevanja, bavi se i gimnastikom.

Roko Sedlar, 10 godina, Solin

Roko je pravi slatki dječačić koji pohađa glazbenu školu, a na pozornici voli biti teatralan i dati sve od sebe. Veliku pažnju pridaje i scenskoj kostimografiji jer smatra da je to bitan faktor u nastupu. Osim u glazbi, uživa i u capoeiri, afro-brazilskoj umjetničkoj formi, koja sadrži borilačke elemente, uz glazbu i ples.

Leona Radović, 14 godina, Ozalj

Leona je multitalentirana djevojčica i prava umjetnička duša. Ona pjeva, bavi se šminkanjem i u slobodno vrijeme voli fotografirati. Za sebe smatra da je buntovnica po prirodi i često mijenja boju kose. Još uvijek nije sigurna što želi bit kada odraste, ali trenutno joj je pjevanje na prvom mjestu.

Diana Polić, 12 godina, Posušje

Diana je vedra djevojčica koja živi za pjevanje te trenutno pjeva u crkvenom zboru. Uz to ima jedan vrlo zanimljiv hobi,bavi se cheerleadingom. Zbog čestih nastupa sa skupinom navijačica, Diana nema tremu na pozornici te jedva čeka trenutak kada će zapjevati u 'Zvjezdicama' i upoznati članove žirija.

Lea Zgrabljić, 10 godina, Zagreb

Lea voli biti vođa i voditi glavnu riječ, a taj njezin stav vidjet će se i na pozornici 'Zvjezdica'. Vrlo je komunikativna i kreativna djevojčica, koja na show gleda kao na jedinstvenu priliku da pokaže svoj talent široj publici.

Sky Leček-Beever, 13 godina, Pula

Djevojčica neobičnog nebeskog imena Sky toliko mnogo putuje da je već obišla pola svijeta. Nekoliko je godina živjela u New Yorku, a sada joj je velika želja otići živjeti u London gdje živi njezin tata. Pjevanje je ispunjava te bi se voljela time baviti u životu, a trenutno se još bavi i manekenstvom.

Luka Veselić, 13 godina, Zagreb

Luka je sa šest godina počeo pjevati u dječjem zboru te je sudjelovao na raznim festivalima. Najviše voli slušati i pjevati hrvatske pjesme, a osim što voli pjevati, voli i svirati klavir. U show se prijavio kako bi stekao novo iskustvo i upoznao nove prijatelje, a pritom pokazao svoj talent i dobro se zabavio.

Ani Gnand, 9 godina, Zagreb

Ani je već sudjelovala u drugoj sezoni 'Zvjezdica', a od tada je puno napredovala pa se htjela ponovo okušati u tom izazovu. Obožava mjuzikle i velika joj je želja otići na Broadway pogledati koji mjuzikl, a jednog dana čak i zaigrati u njemu. Za razliku od svojih vršnjaka, kada ne gleda mjuzikle, ona sluša klasičnu i jazz glazbu. Roditelji, posebice tata, su joj velika podrška u ostvarenju glazbenih snova.

Iva Ljevar, 13 godina, Viškovo

Iva je sportašica koja po cijele dane samo pjeva. Pjeva na treningu, pjeva na putu do kuće i, naravno, pjeva pod tušem! Veoma je društvena i komunikativna te voli upoznavati nove ljude i brzo sklapa prijateljstva. Od Zvjezdica očekuje dobru zabavu i priliku da stekne nove prijatelje.

Katija Jelavić-Mitrović, 12 godina, Split

Katija ima još dvije sestre, ali za sebe kaže da je „tatin sin“. Ona je velika ljubiteljica Hajduka te s tatom odlazi na sve njihove utakmice. Osim što strastveno voli nogomet, Katija je i umjetnička duša koja piše pjesme, bavi se glazbom i pjevanjem.

Nove 'Zvjezdice' ne propustite pogledati u subotu u 20 sati na RTL-u!

Izdvojeno

Reci što misliš!