STJEPAN URSA I EVA RUSAN URSA / Vrhunski sportaši nude mogućnost online mentorstva

Image
Foto: Promo

Online mentorstvo ima opciju odabira osobnog trenera koji vas vodi kroz cijeli proces prehrane i treninga, ali bez obaveze da se osobno susrećete

5.8.2022.
8:05
Promo
VOYO logo

Dvoje vrhunskih sportaša, Stjepan Ursa i Eva Rusan Ursa u jeku pandemije koja nam je izmijenila živote, došli su na ideju potpuno besplatnih programa za vježbanje te besplatnih treninga u prirodi za sve koji se žele pokrenuti! Nije trebalo dugo da javnost čuje za njih i njihov projekt i da se prijavi velik broj zainteresiranih klijenata.

Osim projekta. Stjepan Ursa koji je nakon sportske karijere krenuo u vode bodybuildinga i ostvario značajne rezultate i Eva Rusan Ursa IFBB PRO, svjetska prvakinja u bodybuildingu i fitnessu, višestruka državna apsolutna prvakinja, osvajačica Arnold Classic-a, te osvajačica više od 20 internacionalnih i domaćih prvenstava; već se dugi niz godina bave i online mentorstvom gdje mogu potpuno personalizirano stupit u kontakt s klijentima diljem Hrvatske i šire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Pitali smo Stjepana Ursu kako točno izgleda proces online mentorstva: „Nakon što prođemo opsežnu procjenu vašeg trenutnog fitness i zdravstvenog profila plan je zaista personaliziran i možemo točno odrediti gdje je vaša polazišna točka. Nakon detektiranja mjesta od kojeg krećemo, razvijamo personalizirani plan prehrane i treninga i suplementacije koji će nas okrenuti u smjeru vaših fitness i zdravstvenih ciljeva, tako da čak i klijenti s gotovo identičnim ciljevima imaju različite puteve do postizanja tog cilja.“

Online mentorstvo ima opciju odabira osobnog trenera koji vas vodi kroz cijeli proces prehrane i treninga, ali bez obaveze da se osobno susrećete. To vam omogućuje da ne budete vezani za određenu teretanu, raspored ili vrijeme treninga. Online mentorstvo je poseban oblik suradnje gdje su treninzi, prehrana i suplementacija prilagođeni svakodnevnom tempu pojedinca i  aktivno se brinu o rezultatima osluškujući želje klijenta kod postizanja ciljeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eva Rusan Ursa kroz razgovor je napomenula: „Puno nas ljudi kontaktira za savjete, a ne mogu se priključiti treninzima u teretani gdje mi imamo individualne treninge iz razloga što im lokacija teretane ne odgovara ili se nalaze u drugom gradu. Upravo iz tog razloga smo pokrenuli online mentorstvo jer klijent na bilo kojoj lokaciji i u bilo koje vrijeme može odraditi trening! Plan prehrane je prilagođen svakodnevici klijenta, a sukladno postignutim rezultatima kroz određeni period  prilagođavamo plan vježbi i prehranu. Kroz aplikaciju nam klijent može direktno slati poruke, slike pa čak i video snimke sa treninga kako bismo bili uvjereni da je tehnika izvođenja vježbi pravilna te nam također može pisati za vrijeme treninga ukoliko ima dodatna pitanja, a mi odgovaramo u što kraćem roku. Ono što je bitno napomenuti je to da se suradnja dogovara na minimalan period od 3 mjeseca jer je to optimalno za postizanje konkretnijih rezultata, radi se kroz aplikaciju, a od klijenta se očekuje ozbiljan pristup.

Aktiviranjem kroz online mentorstvo možete započeti tako da pošaljete mail na treniraj@nemaneide.com i nakon odabira željene opcije u samo nekoliko klikova možete započeti sa svojim personaliziranim planom treninga i prehrane uz vodstvo stručnih trenera! Svakako posjetite web stranicu udruge „Nema Ne ide“ https://nemaneide.com/ na kojoj možete saznati više o online mentorstvu, te pročitati besplatne savjete i recepte na blogu. Pozivamo vas i da zapratite društvene mreže!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo