TOP 5 TEMA TJEDNA / Stručnjak za stanje nacije za RTL.hr: 'Vruće scene Plenkija i Zokija jednog pored drugog trebali su puštati iza ponoći'

Image

Stručnjak za Stanje nacije donosi svoja promišljanja o top pet tema prošlog tjedna

8.8.2022.
8:29
VOYO logo

Uz njega smo naučili što je sekstanje, kako se rashladiti kada si siromašan, kako oteti profesora kada ti milo dijete ima četvorku, a ne peticu, što Hrvatska mora tražiti zauzvrat ako pustimo Švedsku i Finsku u NATO, kako biti pravi domoljub… On je muškarac kojeg svaka majka želi za zeta, a svaki otac za sina. On je stručnjak za naciju i njezino stanje, stand up komičar, voditelj, novinar, zabavljač, glumac i prosječni Hrvat. On je Goran Vinčić, ili od milja Vinča.

Stručnjak za Stanje nacije donosi svoja promišljanja o top pet tema prošlog tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko nije bio u Kninu za Oluju, ne zna kako je vruće i ne razumije zašto predsjednik nosi šlape dok silazi s helikoptera. Dobro je, na proslavu Oluje stigao je poslije u odijelu, morao je samo istrpjeti Plenkija da sjedi kraj njega. Ali su se zato češkali, malo oblizivali, radili grimase. Zabavlja li vas ovaj cirkus ili mislite da je sve ušlo u sferu političkog "gnjusa"?

Odavno su oni prešli granicu zabave a ušli u sferu Santa Barbare ili Esmeralde, zavisi koju ste seriju pratili. Njihovi odnosi kopija su najboljih sapunica i napetost raste iz epizode u epizodu. Ali moram priznati da sam bio sretan kad sam vidio Plenkija i Zokija jednog pored drugog - te vruće i znojne scene trebali su puštati iza ponoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji smo, ali samo kad odemo vani! Tako je i hrvatski znanstvenik Nenad Šestan s kolegama oživio mrtve stanice svinje na američkom Yaleu. Pokazali su dečki da se može živjeti nakon smrti, tko to može osim nas? Koga biste vi poslali vani da pokažemo da smo najbolji?

Prije svega, gospodina znanstvenika Šestana ne bih nikad zvao na svinjokolju, da se moji seljaci pomuče cijeli dan, pa da je on oživi! Iako to oživljavanje nije nikakva novost kod nas - svake godine pred izbore oživi nekoliko tisuća naših stanovnika! Svaka čast Šestanu, prodaje vani autohtoni proizvod s naših prostora. Da se mene pita, van bih poslao našu Vladu i dao im enormni budžet, jer bi sigurno promijenili svijet. Na bolje ili na gore, nisam siguran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srećković je na Rabu osvojio Eurojackpot od 6,35 milijuna kuna. Bodul, ne turist! Odmah se javila rodbina da bi mu rado pričuvala listić. Radite li i vi što za svoju sreću ili mislite da je u ovoj državi lakše krpati se uz dobre stvari kao rodbina ovom bodulu?

Za svoju sreću svako jutro na livadi tražim djetelinu s 4 lista, stajem ispod golubova da me pogode, ganjam dimnjačare… Ovaj srećković i nije toliko pametan čim je rekao rodbini za dobitak. Rodbina je super jer ih viđaš par puta godišnje, kad se netko rodi, ženi ili umre. Ali zato kad osjete krv, vide potencijalnu korist - odmah lete kao muhe na eure. Osim u Holdingu, tamo rodbina funkcionira drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 25 poziva, pedijatrice iz Gospića digle su helikopter i spasile život dječaku iz Udbina kojemu je prijetila sepsa. Poslale su ga u riječki KBC, dječak je dobro. Treba li takvim zdravstvenim junacima dati bonuse?

Ne samo bonuse, već i beneficirani radni staž! To treba pozdraviti, podržavati i nagraditi! Nažalost, znamo da sustav ne funkcionira kako treba i netko će reći da bi trebalo biti normalno da se bez problema napraviti takva akcija, bez 25 poziva već samo jednim, ali utopiju ostavljamo za idući život. Ili izbore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I to da se desi - da doznamo plaće direktora zagrebačkog Holdinga. Sve redom od 20.000 do preko 30.000 bruto, uz službene aute. Je li im to dovoljno za njihov posao, ili biste im digli još malo plaće?

E to su tek junaci! Nije lako u današnje vrijeme voziti bijesno skupo službeno auto kad znamo da je gorivo skupo! Treba im povećati plaće još duplo jer od čega će njihova rodbina živjeti?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo