Subaru postao zanimljiviji / Nova oprema i niže cijene

Image

Za novu modelsku godinu Subaru je korigirao cijene i nazive opreme modele XV čije su tehničke specifikacije ostale jednake kao i ranije

18.4.2014.
19:14
VOYO logo

Ugodno iznenađenje od marke poznate po savršenim ali i cijenom visoko postavljenim automobilima. Hrvatskim kupcima sada se nude bitno niže cijene tako da početni model Subarua XV s 1.6 boxer benzinskim motorom, stalnim pogonom na sve kotače (symetrical AWD) i paketom opreme Free sada stoji 159.990 kuna do registracije. Paket opreme Free sadrži 17-colne alu naplatke, reduktor, grijanje prednjih sjedala, elektrićno podesive vanjske retrovizore, električne podizače stakala u svim vratima, ABS, VDC, 7 zračnih jastuka, servo upravljač podesiv po visini i dubini, vozačko sjedalo podesivo po visini, audio uređaj, dnevna svjetla, sistem "start-stop", automatski klima uređaj, djeljivu stražnju klupu, središnje zaključavanje s daljinskim upravljačem itd.

Zastupnik, Subaru italia, u suradnji sa svojim trgovcima u Hrvatskoj, za kupce XV-a s paketom opreme Free (uključivo i s boxer diesel motorom) pripremio je i dodatnu pogodnost. Sva vozila koja se naruče do 31. 05., bez obzira na rok isporuke, u cijeni imaju uklljučeno i 5 -godišnje jamstvo (150000km), bez doplate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, u ponudi je i opcija opreme za model Outback 2.0D CVT pod nazivom Adventure, gdje kupac bez doplate dobiva paket dodatne opreme "Off road look" na postojeću opremu Exclusive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo