Promjene su ispod lima / Dotjerana Toyota GT86

Image

Izvana jedva primjetno, ispod lima osjetno. Toyotin model GT86 za 2015. kupcima nudi veću stabilnost prilikom upravljanja i bolju „komunikaciju“ sa vozilom

19.4.2014.
16:27
VOYO logo

Novi model Toyote GT86 će izvana prepoznati samo dobri poznavatelji ovog automobila jer su izmjene suptilne. Umjestoklasične  štap antene postavljena je „peraja“, koja ne samo da izgleda bolje, već i povećava aerodinamičnost. Također, uvedene su dvije nove boje karoserije, srebrna i bijela. U kabini, kontrolna ploča je dobila novi motiv karbonskih vlakana, što joj daje sportsku notu i dojam još više kvalitete.

Image
Image

Toyotini inženjeri su odlučili promijeniti način na koji su dijelovi ovjesa, uključujući stražnje amortizere, povezani na šasiju. To povećava čvrstoću karoserije, pa se postiže bolja upravljivost i brži odziv. Amortizeri su također izmijenjeni. Korištena je nova tehnologija za stabilizaciju i prigušivanje, te su ujedno poboljšali kontrolu trenja i odziv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ove promjene prije svega utječu na interakciju automobila sa cestom. Za vozača, to znači veću stabilnost prilikom upravljanja i bolju „komunikaciju“ s vozilom. Osim toga, osjećaj za upravljačem je precizniji nego ikada. Sve u svemu, ovjes i upravljanje su u još intenzivnijoj vezi s vozačem, što mu daje dodatnu kontrolu, naročito kada se automobil vozi u granicama izdržljivosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo