Renaultov C Crossover / Prvo je predstavljeno ime

Image

Nastavkom ofanzive na tržište crossovera, Renault će početkom veljače predstaviti KADJAR, svoj prvi crossover iz C segmenta a koji će na originalan način biti otkriven kampanjom na društvenim medijima.

30.1.2015.
17:35
VOYO logo

Ime KADJAR igra je riječima KAD i JAR, a nadahnuće pronalazi u svijetu motocikala s četiri kotača zvanih „quad“, dok JAR podsjeća na francusku riječ „jaillir“ koja znači energično izvirati, izroniti, iskrsnuti. Osim što se igraju pojmovima agilnosti i iznenadnog pojavljivanja, izgovor i pisanje riječi stvaraju egzotičan dojam koji asocira na izdvajanje iz mnoštva i otkrivanje novih pustolovina.

Početno slovo ‘K’ ukazuje na robusnost vozila, a KADJAR se savršeno uklapa u Renaultovu postojeću paletu crossovera koju predstavljaju Captur i Koleos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

#KADJAR je naziv promidžbene kampanje koja će Renault KADJAR otkriti kroz društvene medije. Od 26. siječnja 2015. Renault će biti posebno aktivan na društvenim medijima kako bi predstavio svijet ovog modela iz trenutno najbrže rastućeg tržišnog segmenta. Nove fotografije i videosnimke bit će objavljivani svaki dan sve do potpunog otkrivanja vozila 2. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo