superiorna sigurnost / Jaki crossover adut: nova Honda HR-V

Image
Foto: PR

Nova Honda HR-V biti će premijerno prikazana u Hrvatskoj na Cro Auto Showu koji će se održati u Westgate shopping Cityju od 21. do 24. svibnja 2015. godine

27.4.2015.
21:24
PR
VOYO logo

Glavne odlike nove Honde HR-V su izražena osobnost, sofisticirani dizajn, iznimno prilagodljivija unutrašnjost, superiorna sigurnost i otvorenost prema novim, zabavnim audiokomunikacijskim tehnologijama.

Image
Foto: PR
Image
Foto: PR

Honda HR-V

Izražena osobnost najbolje se očitava na vanjskom izgledu vozila. Kombinacijom bočnih linija karakterističnih za kupe vozila i snažno naglašenih robusnih linija karakterističnih za SUV vozila dobiven je prepoznatljivi karakterni izgled nove Honde HR-V. Za najprostraniju unutrašnjost u klasi zaslužna su Hondina inovativna čarobna sjedala. S njima, funkcionalnost i prilagodljivost poprimaju sasvim drugu dimenziju. Sofisticirani dizajn i kvalitetni materijali, mekani na dodir zaslužni su za jedinstveni osjećaj u vožnji, za spoj obvijajuće udobnosti, sportske osobnosti i iznimne prostranosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PR
Image
Foto: PR

Honda HR-V


U početku će nova Honda HR-V biti dostupna s dva pogonska agregata iznimne štedljivosti i vanserijskog odaziva gas. Na europsko tržište će stizati s 120 KS snažnim 1.6-litrenim i-DTEC dizelskim agregatom i 130 KS snažnim 1.5-litrenim i-VTEC benzinskim agregatom. Oba navedena pogonska agregata predstavnici su Hondine Earth Dreams tehnologije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početak prodaje nove Honde HR-V u Republici Hrvatskoj predviđen je za kraj ljeta 2015. godine.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo